UŽIVAJTE, NEĆETE JOŠ DUGO: Teodora dobila poklon od Ace, Anđelo hoće kući!

Autor: J. V.

Zadruga

02.11.2017

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama za dramom dogodila se sinoć u "Zadruzi" nakon žurke na kojoj je ukućane do ranih jutarnjih časova zabavljao Aca Živanović. Osim Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su sinoć raskinule, problem se dogodio i između Anđela Rankovića i njegove devojke Teodore Džehverović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora i Anđelo dobili poklon od Ace Živanovića

Problem je nastao kada je Saška Karan primetila da se Teodora previše zbližila sa Acom, koji nije ni slutio da će zbog nekoliko razmenjenih rečenica sa atraktivnom plavušom doći do tolike ljubomore njenog dečka.

Kada je završio sa nastupom, Aca je zadrugarima poželeo prijatan ostatak noći, a Anđelu i Teodori po Mikiju poslao mali znak pažnje.

- Imam iznenađenje za vas. Uživajte u ostatku večeri. Pozdravio vas Aca puno i rekao da uživate u ostatku večeri i meni je dao 1.000 dinara za kocku - presrećan je bio Miki.

- Ja sam u šoku! Zašto? Ovo je neka fora! Mene ovo sad jako nervira - rekla je Teodora, a Anđela je ovo još više unervozilo.

- Hoću da izađem - izjavio je maneken nakon uzdaha.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

Saška Karan je stajala pored, pa nije odolela da ne baci neku provokaciju.

- Uživajte, možda nećete još dugo - kratko je rekla Saška.

Maneken je u jednom trenutku uzeo šampanjac koji su dobili od Ace i otvorio ga u pabu. Razgovarao je sa Teodorom, nakon čega su se pomirili, tako da se može reći da je ipak poklon mladog pevača Ace Živanovića uspeo da ih ponovo približi. Da su se pomirili, prvo su obavestili Lunu Đogani, pred kojom su se ljubili u spavaćoj sobi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading