TUČA I SUZE: Sanja RASKINULA sa Matorom, ona doživela NERVNI SLOM!

Autor: J. V.

Zadruga

02.11.2017

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žurke došlo je do raskida između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Plavuša se naljutila na Jovanu i otišla da spava bez nje, što Matora nije mogla da prihvati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

Naime, Jovana je želela da oraspoloži Sanju i pridruži joj se u krevetu, ali joj nije pošlo za rukom, pa je legla na pod pored.

- Začepi! Skloni se od mene! Neću da pravim budalu od sebe. Nabošću te u glavu! Obećala si mi da nećeš piti, drugo ne možeš tako da se ponašaš. Ne možeš da mi stiskaš vrat i ruku! Završila sam sa tobom! Nisam ti ja kao one tamo k*rvetine! - ljuta je bila Sanja.

- Nemoj ti da se k*rčiš! Takav si ološ ispala večeras. Ti si debiluša. Ti grešiš prema meni. Neću te pustiti - odgovorila je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Luna

Ove dve zadrugarke prebacile su se u dvorište gde su se gurkale i pratile. Sanja nije znala kako da prekine ovu agoniju, pa je otišla na farmu i počela da plače. Tamo joj se pridružila Luna koja joj je bila rame za plakanje, a ubrzo je došla i Matora.

- Znaš kakva scena, ja dolazim do kuće, vidim Jovanu i Sanju koje se obaraju. Obezbeđenje ih razdvaja, ova jedna leži na podu, ova druga plače. Ja ću se ubiti sa njima - rekla je Luna ukućanima u spavaćoj sobi.

Ljubavni problemi nastavili su se u spavaćoj sobi, a u krevetu pored Sanje ležale su Zorana i Andrijana. Jovani je zasmetao jedan komentar zbog čega je pokušala fizički da se obračuna sa Zoranom, međutim u tome je bila sprečena od strane obezbeđenja koje je sve vreme držalo situaciju pod kontrolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obezbeđenje smiruje Matoru

- Hoćeš ja da nalupam sad tvoju drugaricu? Što si ti ljuta na mene? Tebi kao treba Zorana? - rekla je Matora Sanji, a onda se obratila Zorani: Mrš u p*čku materinu, pi*ko mala! Je*aću ti mater u p*čku, baš zbog toga što si jedna p*čka! Ti si njena drugarica? Ti nju više voliš od mene? Ti si mangup? Ti si ku*ac jedan! - besna je bila Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading