ANĐELO U SUZAMA: Teodora se muvala sa Acom Živanovićem!

Autor: J. V.

Zadruga

02.11.2017

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnoj žurci zadrugare je zabavljao bivši učesnik "Farme" i Pinkova zvezda Aca Živanović, koji je i razlog novonastalog problema među zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović

Naime, Anđelo Ranković pravio je ljubomorne scene svojoj devojci Teodori Džehverović. Njega je iznerviralo to što se Teodora dosta zbližila sa Acom. 

Ulje na vatru dodala je i Saška Karan, koja je rekla da je videla muvanje između pevača i atraktivne plavuše. Nekoliko minuta nakon što ga je Teodora uverala da između nje i Ace ne postoji ništa, maneken se poverio Luni Đogani.

- Ja ne mogu sa njom više. Ne mogu da je gledam, a da nisam sa njom. Ona i ja ne možemo dalje i to je to. Ja kada sam sa njom, ja drugu devojku ne mogu u oči da pogledam. Mnogo me nerviraju sitnice - iskren je bio Anđelo.

- Mene bi Sloba zakopao! - kratko je rekla Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo traži savet od Lune

Nakon priče sa Lunom, blogerka je pozvala da Teodoru da porazgovara sa Anšelom kakko bi rešila problem. Dok su govorili o svom odnosu, Anđelo se rasplakao, što nije prvi put da plače pred kamerama zbog iste devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading