PREJADNO! Zadrugarka navukla bes javnosti: Jovica leži paralisan u postelji dok Maja flertuje s Alenom!

Autor:

Zadruga

16.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica Putniković, bivši učesnik rijalitija "Zadruga 1", krajem septembra doživeo je saobraćajnu nesreću i zadobio teške telesne povrede od koji se oporavlja u bolnici, a fotografije koje kruže društvenim mrežama prikazuju svu surovost njegove verenice Maje Marković, koja flertuje i ljubi se sa Alenom Harovićem dok joj verenik nepomičan leži u postelji!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

Naime, Jovica je paralisan, s mnoštvom bolničih aparata koji ga održavaju u životu, a gotovo svakodnevno ga obilazi njegova sestra Nevena, koja je i objasnila kako je došlo do udesa u kojem je Jovica završio sa slomljenom desnom lopaticom, nadlakticom i desnom podlakticom.

- On je pao na nekom putu između Požarevca i Beograda. Bio je s najboljim drugom, zajedno su vozili motor, preticali neki kombi i auto. Regularno su preticali, bile su isprekidane linije. Taj njegov drug je dao migavac, pretekao kombi i auto. Kad je krenuo da pretiče, auto koji je bio ispred kombija skrenuo je levo i Joca se direktno zabio u kola. Nije preleteo preko auta, nego je svom snagom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu - rekla je Jovičina sestra.

Veliku buru i salvu negativnih komentara Jovičinoj verenici, koja se trenutno nalazi u "Zadruzi 4", nizali su se jedan za drugim nakon što je Maja otvoreno iskazala emocije Alenu i time stekla razne epitete:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica i Maja

- "Maja je ljudski odron", "Nezahvalna seljančura iz Kovina", "Beskrupulozna ljubavnica", "Nikakva majka, bruka i sebe i svoje dete" - samo su neki od komentara ispod Majinih i Alenovih fotografija na društvenim mrežama.

Iako svesna situacije u kojoj se nalazi njen verenik, Maja bez imalo stida govori uživo u programu da ima osećanja prema Alenu i da se zaljubila! U početku je odbijala njegovo udvaranje, ali kako stvari stoje, njih dvoje su sve bliži, a njeno neinteresovanje za Jovičino stanje šokiralo je mnoge.

- Razočarani smo u Maju, u šoku smo koliko je izgubila kompas s realnošću. Vara Jovicu dok se dečko bori za život! Dno dna - izjavili su Majini prijatelji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica Putniković

U međuvremenu, Jovičina sestra Nevena je na Instagram profilu objavila prve bratovljeve fotografije nakon saobraćajke i ne želi da se izjašnjava kako njihova porodica reaguje na Majin besramni postupak. Bivši zadrugar je ležao u bolničkom krevetu, a njegova sestra ga je milovala po licu. Potresni prizori izrevoltirali su javnost i pokazuju surovost ljudskog uma koji se nonšalantno igra sa tuđim životom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Alen ljubio Markovićku po celom telu

Maja Marković i Alen Hadrović zbližili su se u izolaciji, a dosad su poricali da osećaju nešto jedno prema drugom, međutim, kako je vreme prolazilo, nisu mogli da sakriju privlačnost. Alen se javno izjasnio da je ludo zaljubljen u Maju, koja je verena. On joj se neprestano udvara, a ona zasigurno nije imuna na sve to, pa se retko kada opire njegovim izlivima nežnosti. Nekoliko večeri ostaju budni do ranih jutarnjih časova, maze se i ljube bez trunke griže savesti. Maja sve to s osmehom prihvata i ne distancira se od Hadrovićevog nabacivanja.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

- Nemam šta da krijem, izolacija nas je još više zbližila, malo sam se zbunio, posle toliko godina mi se ovo desilo. Jako mi se sviđa i jako sam se zaljubio - rekao je Alen, a Maja je dodala: - Prija mi ovo, da. Mislim da mi treba razgovor s verenikom, da mu kažem neke stvari. Alen je dobra osoba i prija mi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading