(VIDEO) Kija Kockar OTKRILA šta zamera mami Nadici, pa poručila: Jedva čekam da joj neko baš stane na žulj!

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.10.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećna je što Nadica ima veliku podršku naroda.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kija Kockar i Nadica Željković

Pobednica "Zadruge 1", i pevačica Kija Kockar prokomentarisala je učešće svoje majke u četvrtoj sezoni pomenutog rijalitija.

U jutarnjem programu na "Pink" televiziji, Kija je pričala o svojoj mami Nadici Zeljković i otkrila do sada nepoznate detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

- Vidim da je mnogi vole. Ona je žena iz naroda i ima zaista veliku podršku. Nadica nije žena koja se svađa, ali ja jedva čekam da joj neko baš stane na žulj. To neće biti dobro i neće biti dobro kad ona pukne. Dešavalo mi se da sa nekim ljudima pričam o Zadruzi i da mi oni objašnjavaju da u ovoj sezoni ima jedna žena mala, baš slatka i nastane opšte iznenađenje kada im kažem da mi je to mama - rekla je Kija. 

 

 

 

Kockareva nije imala puno da zameri Nadici, osim što je rekla da mnogo jede i da se ugojila, što će joj reći kada se čuje sa njom i preporučiti joj da trenira sa Kristijanom Golubovićem, što on čini svaki dan. 

Detaljnije o ovome pogleadajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading