OGLASILA SE ANABELA POVODOM PRIVOĐENJA BIVŠEG SUPRUGA: Ono što je rekla ŠOKIRALO je mnoge!

Autor:

Zadruga

14.10.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da veruje!

Foto: Printscreen
Tekst potpisa

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu navodno je naložilo policiji privođenje Gagija Đoganija, nakon što se nije odazvao pozivu da se u ovom tužilaštvu pojavi danas.

Anabela se tim povodom oglasila:

- "Nemam komentar na to, zaista" - najpre je rekla Anabela, a na pitanje da li to znači da je uopšte ne zanima šta se s njim dešava, pojasnila je kratko.

 

- "Pa, da. Zašto bi me interesovalo šta se s njim dešava" - rekla je Atijasova, koja iz braka s Gagijem ima dve ćerke, Lunu i Ninu.

Podsetimo, denser je uhapšen 16. septembra, jer je policija kod njega nakon pretresa pronašla manju količinu kokaina. On se samo jednom oglasio na svom Instagram profilu posle incidenta, tvrdeći da će "sam rešiti probleme". Ova informacija odjeknula je u javnosti, s obzirom na to da se Gagi, kako je sam rekao, drogirao pre nekoliko godina, a nakon lečenja obledanio je kako je tada izgledao njegov život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading