Golubović po*no-maser! Vrele scene u "Zadruzi": Sanja je ku*vica, al' ću je opaliti - PRVO MASAŽICA, PA ONDA KONKRETNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je na korak do namere da ima seks sa Sanjom Stanković, bivšom devojkom Jovane Tomić Matore koja se nedavno priključila ekipi u "Zadruzi 4".

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Tekst potpisa

Kada je ušla, starleta je bila ljuta na robijaša jer ju je nazivao pogrdnim imenima, te govorio da služi samo za onu stvar.

Golubović se pre tri večeri ponudio da pomogne Sanji jer ima bolove zbog saobraćajne nesreće koju je imala pre nekoliko meseci. Iako su imali opasan okršaj i izvređali jedno drugo, ona je preksinoć otišla na masažu kod momka s vrelog asfalta i uživala u njegovim dodirima. Smestila se na krevet u pabu, legla na stomak i bez blama izložila brushalter i gaćice. Onda je Kiki započeo seansu.

Stankovićeva uživala dok joj je Kiki dodirivao guzove i tangice


Kristijan: Da me Matora ne ubije... Masiram samo. Uživaš, a? Imaš lepo telo. Zgodna si. Jaka si.

Sanja: Da! Uživam, samo tako nastavi.

Kristijan: E lavice... Samo legnete na stomak i čekate, a mi radimo.

Sanja: Pa ti radi šta god želiš, samo da me prođe ovo. Znaš koliko mi pomažeš, baš mi prija.

Kristijan: Čekaj da ti se predstavim, Kristijan Grej, 50 nijansi masaže. Opasna si cicamaca. To ti je od mene za danas, dođi na terapiju kasnije. Znaš ono kako ide, prvo masažica, pa terapijica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Čim je starleta okrenula leđa i napustila pab, Kristijan je onako za sebe rekao da jedva čeka da ima seks s njom, pa je posle i sa zadrugarima kratko prokomentarisao njihov odnos.

- Ova mala je opasna kurvica, ali kresnuću je. Ima da se pokaje što me je na početku napala. Zgodnjikava je, dobro sam je procenio - prokomentarisao je Kristijan, koji, po svemu sudeći, želi da joj se osveti jer nije želela da mu pruži ruku i pozdravi se s njim kada je pre nekoliko dana ušla na imanje u Šimanovcima. Iako je u početku tvrdila pazar, ona je pala u njegove ruke i prepustila se vreloj masaži. Da li će Kristijan uspeti u nameri da navede Sanju na seks, pokazaće vreme, ali deluje da je na dobrom putu.

Sanja: Radi mi šta god hoćeš. Baš mi prija sve ovo

 

 

 

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Janjuš: Kresnuću Miljanu ako se napijem!

Miljana Kulić predložila je Marku Janjuševiću Janjušu da imaju seks, a on je rekao da nije isključeno da će se to desiti ako bude malo više popio.

Miljana: Hajde da imamo seks da se ne bismo svađali. Odmah bi bilo svuda Miljana i Janjuš imali seks, odzvanjali uzdasi. Janjuš je posle seksa totalno odlepio za Miljanom. Kakav će im dalje biti seksualni odnos, ostaje da vidimo.

Janjuš: Ako se napijemo, možda završimo u izolaciji večeras. Mnogo sam emotivan

Miljana: Tata Siniša će da se obesi zbog mene!

Miljana Kulić priznala da će otac Siniša Kulić da se obesi zbog nje jer se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom. Ona se pojadala drugarici Sandri Rešić kako ne zna da li će oca naći živog kada dođe kući.

- Moj otac je rekao da će se obesiti. Da ne može da veruje da sam takve stvari uradila. I da će se obesiti ako me vidi pored ovog jer ne može da izdrži ovo više. Moj otac nikad nije plakao u životu, sada plače svakog dana - jadala se Miljana.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan: Ženi sam kupio 100 pari dior cipela!

Kristijan Golubović je u pabu "Prijatelji" govorio o tome kako ugađa voljenoj ženi Ivani. On je izjavio da ona živi kao kraljica i da sve pare koje ima daje na nju, ostvaruje joj sve želje i kupuje sve što pokaže prstom.

- Hoćeš sir? Reci koji. Hoćeš cipele? Ona videla neke diorove, ja joj kupim 100 pari. U poklonima sam potrošio 20.000 evra, samo na garderobu, neko kupi garsonjeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading