LJUPKA STEVIĆ OPET U EPICENTRU ZBIVANJA! Pevačica nikad brutalnija o Janjušu: OTKRILA SVE PORUKE KOJE JOJ JE SLAO - KLOŠARČINA JEDNA, UNIŠTIĆU GA!

Autor: Alo.rs

Zadruga

14.10.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Na žurki u "Zadruzi" sinoć je pevala Ljupka Stević. Osim što je napravila ludu atmosferu i zabavila zadrugare, ušla je i u jedan sukob - sa Markom Janjuševićem Janjušem. Janjuš je isprozivao:

- "Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv" - rekao je bivši košarkaš koji je i sam prevario svoju suprugu sa starletom u prošloj "Zadruzi", a Ljupka je na to odgovorila:

 - "Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: "Legendice moja, šta se to desilo?" Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična!" - rekla je ona i još dodala:

- "Je*acu mu mater kad izađe iz "Zadruge"! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar" - odbrusila mu je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading