USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! LJUBA PANTOVIĆ NA SAJTU ZA ODRASLE: Evo za koju cifru nudi svoje usluge - ZGRANUĆETE SE!

Autor: Blic

Zadruga

14.10.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarala sve!

Foto: Lična arhiva

Ljuba Pantović poslednja je u nizu rijaliti učesnica i starleta koje su počele da zarađuju novac od prodaje intimnih fotografija na sajtovima za odrasle. Ovim potezom podigla je veliku buru na društvenim mrežama, ali čini se da ni nju ni ostale njene "koleginice" komentari ne dotiču. Cene njihovih fotografija kreću se od 20 dolara (što je nešto manje od 2.000 dinara), do 100 dolara, dok za snimke traže veću sumu.

Na jednoj stranici za odrasle, koja je u poslednje vreme sve popularnija, Ljuba pokazuje svoju intimu. Skida se i to sve naplaćuje po "simboličnoj" ceni koja iznosi 15 dolara mesečno. Cene fotografija kreću se od 20 do 100 dolara, dok za njene privatne snimke, korisnici moraju da izdvoje i do 1.000 dolara.

- Jao, jao, ala sve svrbi koliko ja zarađujem. Beše prvo pričali da sam na socijali. Hvala im što brinu za mene toliko, ja sam odlično, a sad za promenu neka malo brinu o sebi, pa će možda i njima biti dobro. Mlada sam, uspešna, ostvarena, srećna. Mogu da radim šta hoću - rekla je Ljuba ovim povodom.

Među prvima je na ovaj način počela da "zgrće" novac starleta Anđela Veštica.

Kako su preneli mediji, mesečna pretplata za njen sajt, na kojem objavljuje intimne fotografije, iznosi nešto više od 25 dolara (oko 2.500 dinara), uz "popust", odnosno tromesečnu pretplatu za 70 dolara.

- Tačno je, mnogo toga što svakodnevno radim je tamo, fotografije, snimci, kada se tuširam... Drago mi je što sam prva osoba kod nas koja je pokrenula ovakav sajt i sigurna sam da ću se time još dugo baviti. Može lepo da se zaradi, ali ja i uživam dok me ljudi gledaju - rekla je Anđela Veštica nedavno za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading