POTRESNA ISPOVEST MAJE MARINKOVIĆ: Kada je Janjuš video da mi od udaraca ostaju modrice, onda je počeo da mi čupa uši

Autor:

Zadruga

13.10.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković, poznata učesnica rijalitija "Zadruga", nakon burnog raskida sa Markom Janjuševićem, koji je od nedavno ponovo ušao u Imaginarijum, medijima je poverila kroz kakav je sve pakao prošla zbog ljubomore sada već bivšeg dečka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Maja Marinković

Maja je u svojoj ispovesti navela da je proživljavala pravi horor i da nikome nije smela da obelodani da su njih dvoje zajedno, što ju je udaljilo od prijatelja i porodice.

- Mi smo se dosta svađali, imali smo zaista burne svađe. Ne mogu ja sada da kažem da me je on tukao, a da ja ništa nisam radila. Ja sam burnog temperamenta, ali ne može da se poredi udarac mene od 50 kilograma i njega od dva metra - rekla je Maja u intervjuu za Srbija danas.

 

- Udarao me je po rukama i po licu, a kada je video da mi ostaju modrice i da sam modra, onda je počeo da mi čupa uši - dodala je ona.

- Tražio je da mi vidi telefon, a kada mu nisam dala, uhvatio me je za kosu i povukao - nastavila je popularna rijaliti ljubavnica, koja kaže da je sve radila iz ljubavi, a da je počela da sumnja da Janjuš sve radi u dogovoru sa suprugom, radi publiciteta, te da je ona ta koja je prevarena i povređena - zaključila je Maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mika

14.10.2020 11:49

Maja Lažara: Novi dan = Nova laž.

Stevan

14.10.2020 11:59

Šta je bilo sa ušima? Ja vidim veliki nos a ne velike uši.