Janjuš nije tukao Maju: Dušica u emisiji rakrinkala Maju, Marinkovićeva joj odbrusila na Instgaramu - BUKTI NOVI RAT!

Autor:

Zadruga

11.10.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Maja Marinković zadobila povrede od svog partnera sa kojim je bila u tajnoj vezi, Marka Janjuševića Janjuša, koji je sinoć ušao u Zadrugu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Maja i Dušica

Janjuš je pre ulaska u Zadruzi razgovarao sa novinarima u Pinkovom studiju u Šimanovcima i sa njima razgovarao o modricama koje je, navodno, zadao Maji.

On se prvo nasmejao na ovu temu, a potom demantovao navode da je tukao Maju:

- Da li vam ja ličim na nasilnika? Ja jesam 135 kila veći, ali takve stvari i to sa masnimacama, zaista nije istina - rekao je on i dodao:

- Ružno mi je da pričam o tome, samo želim da vam kažem da ja to nisam uradio - dodao je Janjušević, a potom se u priču uključila i voditeljka Dušica Jakovljević sa informacijom:

Foto: instagram.com/printscreen
Marko Janjušević Janjuš

- Pošto Janjuš ne želi da priča o tome, moram da kažem da se pojavila informacija da Janjuš nije naneo Maji modrice, već su modrice od operacije - rekla je Dušica.

Nakon svega, oglasila se i Maja Marinković na Instagramu i odgovorila voditeljki:

- Nisam znala da modrice od operacije nosa izlaze po telu! Svašta, ne verujte u sve što čujete, dokazi za sve postoje - napisala je Marinkovićeva.

Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading