Maja ponovo ukopala Janjuša: Objavila poruke u kojima naziva Enu "debilom"!

Autor:

Zadruga

11.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavnici Maja Marinkovic i Marko Janjuševic Janjuš ne smiruju se ni nakon raskida.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Maja i Janjuš

Naime, nakon što je Maja otkrila da je tokom veze često trpela ljubomorne Janjuševe ispade, ali i fizičko maltretiranje, bivša zadrugarka iznela je nove šokantne detalje.

- Otkako smo izašli iz “Zadruge”, morala sam da krijem od svih da sam u vezi sa Janjušem jer je on tako hteo. Mene je ucenio da nikome ne pričam da smo zajedno jer je to želeo da sakrije od svoje porodice. Ali, nemam šta više da krijem. Bili smo zajedno non-stop, on je dobar deo vremena nakon izlaska živeo sa mnom – počinje priču za domaće medije Maja i dodaje: 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Naziva pogrdnim imenima bivšu ženu

- Ćutala bih i dalje o svemu da nije počeo da me proziva po društvenim mrežama. Objavio je fotografiju sa ženom nakon raskida, pa je sa bivšom taštom počeo da me proziva. Ona je napisala da sam zlo i psihopata, da se plaši mene, a on joj se pridružio. To me je izvelo iz takta jer ja ispadam najgora, iako nisam jedina kriva za ovu situaciju. Piše kako je njegova bivša žena najbolja na svetu, a predamnom ju je nazivao debilom – rekla je Maja, apotom i objavila poruke u kojoj Janjuš zaista naziva svoju ženu "debilom".

Foto: instagram.com/printscreen
Janjuš naziva Enu "debilom" u porukama

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading