TEODORA potrošila 7.000 EVRA na PLASTIČNE OPERACIJE!

Autor: J. V.

Zadruga

01.11.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović važi za jednu od najlepših takmičarki u Zadruzi, ali malo ko zna da se ona, iako ima tek 20 godina, podvrgla mnogim hirurškim zahvatima jer je bila nezadovoljna svojim izgledom.

Naime, pevačica je na plastičnog hirurga potrošila oko 7.000 evra, te nije ni čudo što joj je majka tokom telefonskog razgovora u Zadruzi poručila da pazi šta radi jer su puno uložili u nju i ne treba da ih bruka.

Teodora je najpre operisala uši jer joj je to bio najveći kompleks, a zatim je usne popunila hijaluronom, pošto je smatrala da njene prirodne nisu dovoljno pune. Mlada pevačica je imala i problem sa sinusima, te je iskoristila tu priliku da smanji nos.

Njen tata je bio protiv ovih silnih operacija s obzirom na to da je Teodora još uvek veoma mlada, ali ju je majka podržala u svemu jer smatra da je za njen posao vrlo važno da bude zadovoljna svojim izgledom.

 

- Zašto da ne pričam da sam operisala uši i zašto da ne kažem ako sutra uradim i grudi, bilo šta?! Zašto da ne kažem da sam to uradila? To je sastavni deo života jedne devojke, pa i muškaraca. Ako nismo zadovoljni, sasvim je u redu da nešto malo doradimo, a ja sam odmalena videla da sam klempava i to sam želela da korigujem, pre svega jer sam znala da ću se baviti ovim poslom - rekla je Džehverovićeva pre ulaska u rijaliti.

Da je pevačica opterećena svojim izgledom govori i činjenica da je kao mala bolovala od bulimije jer je smatrala da nije dovoljno mršava da bi bila balerina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading