"Kad god pomislim na tebe neki impuls u gaćama proradi": Tomović balavio nad Ivanom Sirenom - hvalio se kako mu je veliki

Autor: Srbija danas, Republika

Zadruga

05.10.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Ivani Sireni u više navrate pričalo se zbog njenog neobičnog imena i autentičnih stajlinga, kao i izgleda. Ali, fokus javnosti na pevačici bio je najjači kada su isplivale pevačicine privatne poruke sa aktuelnim učesnikom četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Vladimirom Tomovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović

Zadrugar se nije ustručavao prilikom pisanja, pa je Sirenu redovno pozivao da ostvare prisan kontakt.

- Koliko želiš da ti ljubim p*čkicu i ližem stopala i g*zu?! - pitao je Vladimir i dobio iznenađujući odgovor.

- Ne tražim ti da mi ližeš stopala, a koju pozu najviše voliš, da čujem?! - napisala je Ivana.

 

 

 

Tomović je i dalje insistirao da pričaju o lascivnim stvarima.

- Posle posla, maženje i poljupci, a ujutru otkidanje. Preko dana plaže, ručkovi. Vrh. Budiću te tako što ću ti lizati p*čkicu, dušo. Kad god pomislim na tebe neki impuls u gaćama proradi. Koliko želiš da te t*cam, dušo? - pitao je zadrugar, ali nije dobio željni odgovor.

- Želim prvo da me ljubiš, paziš i maziš da bi nam s*ks bio lepši. Odvikla sam se od s*ksa. Rekla sam sebi imaću s*ks sa onim ko mi se bude baš sviđao i ko me bude zaslužio - pisala je pevačica.

- Verujem. Ali ćeš se na mene navući. Uh. Sad bih ti lizao dugo. Dala bi mi da ti ližem p*čkicu i g*zu, dušo. Uh, ja volim velike p*čke, draga, da moja velika k*rčina lagano ulazi i da razbija i volim velike usnice i mesnate - istakao je Tomović.

- Pa kako da budem raširena kad ne ulazi k*rac u mene? Ili bi ti voleo da ti je devojka razj*bana? - upitala je Ivana.

- Znam da te ne j*be niko, ljubavi, ali treba da imaš dildo i da uživaš. Mnoge žene, čak i one koje imaju momke, imaju vibrator. Voleo bih da mi je devojka razj*bana, naravno. Neću sad da ti se hvalim, ali ja imam veliki i debeo k*rac i kad god nisam pažljiv, curama bude loše - hvalio se Tomović u porukama koje su svojevremeno preneli domaći mediji.

 

 

Nije poznato da li je došlo do prisnijeg kontakta između Ivane Sirene i Vladimira Tomovića.

Podsetimo, kontroverzna pevačica Ivana Sirena je pre izvesnog vremena otkrila da je u krvnom srodstvu sa našom najvećom pop zvezdom Zdravkom Čolićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prepiska Vladimira Tomovića i Ivane Sirene

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p) дана 5. Окт 2020. у 4:02 PDT

 

Kao dokaz tome, ona je priložila fotografiju njenih roditelja i Čole, a nešto kasnije se videla sa Zdravkovim rođenim bratom Draganom koji je potvrdio da su oni rođaci.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading