ŠOK! Otkriven pravi razlog sukoba pčelara i Crnogorca: Tomović kre*nuo Mikijevu verenicu, Đuričić ga zbog toga pesničio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić pretukao Vladimira Tomovića jer je ovaj spavao sa Mikijevom verenicom u spoljnom svetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon žestokog fizičkog okršaja Đuričića i Tomovića zadrugari ne prestaju da bruje o tome, ali ni javnost. Svima je bilo čudno i sumnjivo da je rijaliti-zvezda iz Kupinova tek tako pesničila i pretukla Crnogorca jer mu je ovaj prebacio da previše spava. Činilo se da Miki samo čeka momenat da skoči na njega i da ga isprepuca i nanese mu povrede po licu, ali isto tako i da rizikuje da ostane bez honorara i da završi u zatvoru zbog tako bezazlene stvari.

Nakon haosa koji se izdešavao i Mkijeve direktne diskvalifikacije, kada se malo slegla prašina, otkriven je pravi razlog njegovog animoziteta prema Vladimiru. Tako je i Kristijan Golubović to komentarisao, a Zvezdana Stevanović je otkrila nešto što se do sada nije znalo.

Zvezdana: Tomović nije loš, ali ima neke postupke koji nisu kako treba.

Golubović: Čim mu je nabijao verenicu, sasvim je razumna ovakva Mikijeva reakcija

Kristijan: Mislim da nije dobar čovek. Sve je to taktički, i ti njegovi principi, zna kako treba da se ponaša u rijalitiju da pokaže ljudima sve. Sa 40 godina se tako ponaša, znaš gde sam ja bio? On je nezreo. A i oko njega i Mikija kruže razne priče.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdana: Morališe previše! A sad je rekao da Miki i on imaju problem odranije jer je on Mikijevu verenicu kresnuo. Što nije otkrio do kraja ako je toliki frajer? Malo je to sramota sa njegove strane.

Kristijan: Čuo sam za to, ali nisam mogao preko usta da prevalim. Znači stvarno ju je nabijao, pa onda je sasvim logična ovakva Mikijeva reakcija. Je*ote, verenicu da ti nabija. Zato se njih dvojica i ne podnose.

Nakon što je otkriveno da je Vladimir imao seksualne odnose sa verenicom Mikija Đuričića odmah je postalo jasno koja je pozadina haosa koji se odigrao u subotu uveče na imanju u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan: Devojka je pucala u mene iz mog pištolja

Kristijan Golubović u "Magazinu in" otkrio je skandalozne detalje kada je njegova tadašnja devojka pucala na njega. Kako se povela tema oko skandala vezanog za Ljupku Stević i oružje koje joj je oduzeto, kriminalac se nadovezao na temu i otkrio šokantne detalje iz ljubavnog života.

- Najgore je što sam iz rođenog pištolja mogao da budem ucmekan. Pucala je za moj rođendan u mene, a pogodila je našu sliku. Ja sam priznao, rekao sam: "Bila je lepša, mlada, bolja, nisi mi davala tu pažnju." Ona je vratila, shvatila je grešku, počela je da trenira - rekao je Kristijan.

 

Mikiju preti tri godine robije

Nije još prošlo mesec dana od početka "Zadruge", a pčelar iz Kupinova Miki Đuričić diskvalifikovan je iz rijalitija i čeka ga navodno tri godine zatvora zbog pesničenja Vladimira Tomovića. On je nasrnuo fizički na Crnogorca, te je odmah reagovao Veliki Šef i saopštio odluku o diskvalifikaciji Đuričića. Ova odluka je teško pala pojedinim zadrugarima, a među njima se našla i Miljana Kulić, koja je sve vreme plakala i ponavljala da će Miki otići u zatvor, dok je Kristijan sve vreme ponavljao: "Bez tri godine neće proći. Ovo se za njega smatra kao ponovljeno delo".

 

Mina i Bora se vratili u "Zadrugu"!

Mina Vrbaški i Bora Santana od preksinoć su ponovo regularni učesnici rijalitija "Zadruga 4". Njih dvoje su šokirali ukućane Bele kuće u Šimanovcima kada su se pojavili na vratima. Starleta je ušla sa namerom da provocira bivšeg ljubavnika Vladimira Tomovića, dok je Bora ušao naoštren na bivšu devojku Milicu Kemez, koja je unutra već razvila neke simpatije prema određenim muškarcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

05.10.2020 17:06

Nasilnik Miki mrzi crkvu i vernike.