LETELO PERJE! Žestoko se sukobili dugogodišnji neprijatelji: Miljana i Mišel nasrnuli jedno na drugo, pljuvali se, cepali odeću i polivali vodom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji neprijatelji, a sada naizgled drugari, Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović žestoko su se sukobili u pabu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tekst potpisa

Sve je počelo jer je Nišlijka budila pevača sa, kako on tvrdi, lažnim informacijama, te je došlo do burne svađe i polivanja vodom, pljuvanja, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Mišel: Šta je bilo, kravo? Dokle misliš da nekog budiš? Gde je moja majica?

Miljana: Ti si meni polio sat! Prvi si uzeo moj sat i bacio ga, pa ga onda uništio. Sada ćeš da vidiš šta ću da ti uradim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Njih dvoje su jedno drugom ispolivali krevete, pocepali stvari, pa je tenzija dostigla vrhunac. Obezbeđenje je tada odreagovalo kako ne bi došlo do većeg okršaja jer su njih dvoje nasrnuli jedno na drugo, a nije bilo ni manjka žestokih uvreda.

Mišel: Takve kao ona treba je*ati! Nemojte od nje praviti da nije kriva.

Mišel: Ti si bolesnica, zadavio bih te da jednom zasvagda zaćutiš. Mamu ti je*em

Miljana: Nema te nigde, inventaru, pa moraš da se kačiš na mene.

 

Mišel: Bolesna budalo, ti si došla ovde da spavaš, a nisam ja u apartman došao. Ti si bolesnica, zadavio bih te da jednom zasvagda zaćutiš. Majku ti je*em u usta i u pi*ku, sve ti je*em.

Nakon ovog haosa Kulićeva se nije smirila, pa je nastavila da spopada Gvozdenovića i počela da mu cepa duksericu, što je pevača isprovociralo, pa se svađa nastavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Mišel: Vrati mi duks, nemam posle šta da obučem, nemaš ništa od toga što ćeš da ga pocepaš! Šta si se zalepila za moje stvari? Šta je sa tobom, bre?! Da li si normalna? Skloni se od mene. Ne obraćaj mi se više. Jesi li ti luda ili? Mislim da si više gluva! Ne obraćaj mi se više nikako i nikada.

Miljana: Mišel, toliko si lep, prelep si! Koja je tajna tvog izgleda? Stvarno si prelep. Volim te. Mnogo sam se zaljubila u tebe, odlepila sam za tobom, da je to nešto neverovatno. Da li bi mogao da budeš sa mnom.

RepublikaFoto: Estok/Miloš Rafilović

Stefan Šebez pre Anđela je*ao Natašu Radan

Nataša Radan došla je u žižu interesovanja prethodnih dana zbog odnosa sa Anđelom Rankovićem. Međutim, ono što zadrugari na velelepnom imanju nisu znali jeste, ako je verovati prepiskama, da je Nataša imala aferu sa Stefanom. Njihov odnos, kako govore prepiske, datira od 16. maja ove godine, a Šebez se pohvalio fotografijom na kojoj je Nataša u njegovom krevetu, a po porukama se može jasno naslutiti i da su sadašnji cimeri iz Bele kuće bili intimni.

Gagi nakon afere "kokain" izašao iz ilegale,

pa pravo kod zeta na rođendan

Gagi Đogani se prvi put oglasio nakon afere "kokain" i emotivnim rečima čestitao rođendan Marku Miljkoviću, vereniku svoje ćerke Lune Ðogani. On je objavio sliku sa Miljkovićevog rođendana i objasnio mu koliko je srećan što je baš on izabranik njegove mezmice.

- Ti si baš onakav čovek kakvog sam oduvek želeo za svoju ćerku! Ispunjavaš njene želje, maziš je i paziš. Moje srce je puno kada vas gledam zajedno i molim boga da to tako zauvek ostane. Dobri čoveče. Srećan ti rođendan - napisao je Gagi na Instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan i Miljana u stiskavcu

Miljana Kulić se Kristijanu Goluboviću požalila kako je bole leđa, pa se on ponudio da je izmasira. Nakon toga je starleta bila puna sreće i očigledno prezadovoljna masažom, ponudila se da ona njemu pruži isto.

- Ne mogu baš da ti priđem od sisa, kad ih ima ovoliko - požalio se Kristijan u jednom trenutku, a Kulićeva je dodala:

- Jao, Kiki, znaš koliko mi ovo prija. Ako hoćeš, mogu ja tebe odmah da izmasiram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading