(FOTO) BEZ IMALO SRAMA I STIDA! Ana Korać nelegalno organizuje nagradnu igru: NUDI KOLA ZA 2.000 DIN! - zgranućete se!

Autor:

Zadruga

01.10.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

Starleta Ana Korać na svom Instagram profilu zahteva od građana da uplate 2.000 dinara na broj telefona koji je ostavila kako bi dobili automobil, koji košta mnogo više, za samo taj iznos! Koraćeva je ovo predstavila kao nagradnu igru, koja je izgleda, organizovana van zakonom predviđenih pravila.

Društvenim mrežama kruži printskrin "nagradne igre" koju je starleta izmislila, uz komentar da je ovo što ona radi zakonom zabranjeno!

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

 U ovoj igri učestvovaće 5.000 ljudi od kojih je samo jedan dobitnik ovog automobila! Ukoliko želite da ovaj auto bude vaš a 2.000 dinara, sve što treba da uradite je da uplatite 2000 dinara na broj +381616041419. Profil će vas zapratiti čim legne uplata. Svih 5.000 učesnika, njihova imena biće stavljena na papirić i ubačena u veliku kuglu, pisanje imena i izvlačenje biće uživo u lajvu - napisala je Koraćeva na svom profilu i objasnila da je iznos za učesnike iz inostranstva 17 evra, kao i da ona i njena porodica neće učestvovati u igri: - I još jedno veliko iznenađenje, auto vam dovozim lično ja na vašu adresu i sve će biti snimljeno u lajvu!

- A da neko kaže gospođici da je "neovlašćeno organizovanje igara na sreću" krivično delo iz člana 352 Krivičnog zakona, za koje je predivđena kazna zatvora u trajanju do pet godina? Vidim seje dokaze protiv sebe u etar - napisao je jedan tviteraš.

Posle komentara korisnika Tvitera da bi Anu neko trebalo da obavesti da se radi o neovlašećnom organizovanju igara na sreću, što je krivično delo, starleta je obrisala post, ali u instastoriju zamolila sve za malo strpljenja, kako bi igra bila regularna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading