PRŠTALE UVREDE! Filip Car brutalno zapretio Crnogorcu: Seckaću te na komade i ješću tvoje meso!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović i Filip Car upali su u žestok verbalni okršaj, a pale su i pretnje smrću, zbog čega je čak obezbeđenje moralo da reaguje. Kako je tenzija celo veče u Beloj kući rasla, ova dva kršna momka su se raspravljala u garderoberu zbog Filipove devojke Aleksandre Nikolić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Filip u sukobu

Naime, Hrvatu je zasmetalo to što je Crnogorac tešio Aleksandru, koja mu se po ko zna koji put žalila kako je dečko, to jest Filip, vređa i naziva droljom i kurvom. Car je u alkoholisanom stanju počeo da provocira Vladimira, govoreći mu kako treba da spava i kako će oni tek pričati jer mu je smetalo što ga je Tomović komentarisao i što mu je zamerio što vređa devojku.

Car: Ti i ja ćemo popričati. Idi spavaj, nemoj da te ja spakujem u krevet.

Vlada: E pijan si, pusti! Tvoja devojka se meni obratila, ne ja njoj! Ti meni da kažeš da kad zaspe žene, zaspim i ja, to meni ne možeš da kažeš. Je l' lepo da pljuješ devojku i da je nazivaš droljom? Ti si se noćas pokazao, čovek te je nazvao pi*kom i ti si prećutao.

Car: Ja sa njom imam odnos! Ti si žena od 40 godina, ženu još nemaš, dete nisi još napravio. U sve priče se mešaš. Ti si jedna matora, stara žena.

Vlada: Kakav odnos kad si mi rekao da te boli ku*ac za nju? Ja sam video koliko si ti jak kad si oborio vazu! Evo, ja sam siguran da si ti pi*ka, ako sam ja žena, ti si pi*ka.

Vladimir je odbrusio Filipu, pa je on krenuo na Vladimira, ali ga je obezbeđenje sprečilo u tome.

Car: Smrskaću ti mozak, pa ću te obesiti u tvom selu u Crnoj Gori. Zadnja si kurva, pušio si muškarcima kur*eve dok su te oni šamarali. Na takve kao što si ti ja sam odavno pucao. Idi jedi ženski hormon estrogen, drvlje jedno. Zbog takvih sam bio u istražnom zatvoru, a tvoje jedino kazneno delo je Aleksandra Subotić.

Vladimir: Siso jedna, pušićeš mi ku*ac, a drugi će te snimati. Je*aću te u ta usta škrbava. Ja sam već jednog takvog Hrvata što se kur*io izbacio i šamarao kao pi*ku. Ti si jedan običan miš.

Car: Pazi da te miš ne pojede! Ti si žena, to se zna.

Vlada: Ma možeš da mi popušiš ku*ac! Ako sam ja žena, ti si pi*ka raspala.

Car: Deset godina si ovde, frku jednu napolju nemaš. Kad se vratiš u selo, ljudi će ti objasniti ko sam ja. Videćeš kolika sam pi*ka. Glavu ću ti pojesti. Ima da je odgrizem. Seckaću te na komade i ješću tvoje meso. Ja ću u zatvor, a ti u zemlju. Ti si zadnja drolja. Pederčino. Ima da te vodim kao psa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Alen: Aleksandra je u katalogu prostitutki

Alen Hadrović i Aleksandra Nikolić su se posvađali jer je Alen izjavio kako je ona devojka koja se bavi prostitucijom i da je ima u jednom katalogu. Tada je izbila žučna rasprava.

Aleksandra: Kaži sve što znaš i neka pošalju moje slike iz tog kataloga! Ja ne znam šta ti imaš protiv mene? Ti si nekome rekao da se ja bavim prostitucijom i zašto mi to nisi rekao u facu?

Alen: Je li, pi*kice mala, a kada te je maltretirao, tada sam ti bio dobar, odje*i od mene. Baviš se prostitucijom i je*eš se za pare. Ima te u katalogu. Mogu i ja da te platim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
disa

01.10.2020 04:17

Vidi, vidi, zavadili se Milokliz i Milogorac. Milokliz smatra da su kao njegova mama i njegova sestra sva žene i sve devojke kurve medjutim Milogorac se na slaže sa tim pa je došlo do konflikta!