(VIDEO) SIN MU IMAO NEZGODU! Polomio je ključnu kost, Kristijan Golubović van sebe!

Autor:

Zadruga

30.09.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U suzama!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović sedeo je sa Vladislavom Mandićem Mandom u pabu, te mu je ispričao potresnu priču o svom sinu Lazaru i njegovoj nezgodi sa skuterom, samo neko vreme nakon što je izašao iz zatvorske ćelije.

-Moj sin je slomio ključnu kost, iako je po ineksu bio jači od Bogdana Bogdanovića. Ja kažem: ,,Lazare, usresredi se", a ja tek izašao iz zatvora i hteo sam da dam najveći gas, kao Novakovi, sve su prodali zbog deteta! Tu se gine za dete kada se vidi da ima talenat. Ja učinim grešku, on maloletan, ja mu dam skuter prokleti, rupa i preko rupe voda, on sa devojčicom, hteo je da je dovede kući. I video je baru i umesto da je izbegne, upadne mu prednji točak, hteo je da nju zaštiti u vazduhu, 30, 40 na sat, ali to je kao sa bicikle da padneš i neki položaj, bila mu je ruka unazad i polomi ključnu kost, gist, tregeri tri meseca, pa terapije, pa da li je dobro zaraslo ili ne. Ja mu kupio najskuplje štitnike - ispričao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading