(FOTO) LUNA PODELILA RADOSNE VESTI NA INSTAGRAMU: Čestitke pljušte sa svih strana, a sve je začudilo OVO!

Autor:

Zadruga

30.09.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao!

RepublikaFoto: youtube.com

Bivša rijaliti zvezda Luna Đogani čestitala je momku Marku Miljkoviću rođendan odmah nakon ponoći, a njena čestitka mnoge je navela na to da pomisle da će se njih dvoje uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

- Srećan rođendan oko moje, podrško moja, prijatelju moj, ljubavi moja. Želim ti sve ono sve što poželiš, najviše ti želim zdravlje i da ne budemo bolesni više. Želim ti da ostvariš svaki svoj san, želim ti da budeš uvek ono što jesi, jer te ja baš takvog volim. Želim ti da budeš dobar vernik, suprug i ako bog da otac. Želim ti da svi tvoji dragi ljudi budu dobro i zdravi, želim ti da budeš srećna kakva god to sreća bila. Volim te, jer si uvek bio tu. Volim te, jer i kad je bilo najgore nisi odustao i ostao si i borio se. Volim te, jer me nikad nisi izdao. Volim te, jer si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu i hvala ti. Srećan rođendan okce - napisala je Luna u nekoliko objava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
duca

30.09.2020 08:05

Pa vi nemate poima koliko sam srecan zbog Lune!Pa ovaj datum treba proglasiti za drzani praznik!Kakav dan drzavnosti Bozit Uskrs!Nacija je u transu,delirijumu!Ispred skupstine se podize bina,kako bi siroke narodne mase proslavile ovu zaista ,vrlo,sudbonosnu vest.I skupstina ce imati svecanu sednicu.O detaljima kasnije.

Odgovori 1 10
Lepa

30.09.2020 12:39

Makro ga nema, pa ga nema. Ili se poturio ili se poturcio.

Odgovori 11 1
Neda

30.09.2020 12:44

Dokle gluma? Zašto gluma? Jer Lunu niko neće.

Odgovori 11 1
Mika

30.09.2020 15:14

Cuj zeli mu da bude dobar vernik???? Da se kladimo da nijedno od njih nikada nije otislo u crkvu.

Odgovori 10 1