ŠOK OTKRIĆE! NADICA LUDELA ZA FOLK ZVEZDOM: Kijina mama bila zaljubljena u ovog pevača, SVI GA ZNATE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković priznala je da je bila ludo zaljubljena u veliku zvezdu devedesetih, pokojnog folk pevača Nina Rešića, inače oca pevačice i zadrugarke Sandre.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nadica Zeljković

Kijina mama veoma je interesantna, kako gledaocima tako i njenim cimerima koji sada borave s njom na velelepnom imanju u Šimanovcima. Iako je njena ćerka dosta zatvorenija kada su njene bivše ljubavi u pitanju i nikada nije otkrivala previše, ona je pre nekoliko večeri i sama priznala da je obožavala folkera.

Naime, dok je ocenjivala zadrugarke za izbor za mis "Zadruge", kada je došla na red da oceni Sandru Rešić, prisetila se svoje ljubavi.

- Jedna devojka ovde me podseća na prvo zaljubljivanje. Proganjala sam ga kao Miljana. Jako sam bila zaljubljena u Nina. Kija je dobila prve batine zbog njega. Hoće da se pet puta slika sa Ninom, a mama ništa. Pa ne može tako. Pričala sam baš Sandri da sam obožavala njenog oca - rekla je Nadica prilikom glasanja za mis "Zadruge" i prisetila se dana kada je bila mlada.

 

"Pošali video i bog te video" - ovde saznajte sve o nagradnoj igri Srpskog telegrafa i Republike

Nadica: Slobi sam nalazila tezge!

Nadica Zeljković komentarisala je bivšeg zeta Slobodana Radanovića, koji je došao da im peva u "Zadrugu".
Rekla je Marku Đedoviću kako su iz njegove familije mrzeli njenu ćerku Kiju Kockar više nego što su njega voleli i kako mu je ona sređivala nastupe i tezge jer je on bio glup da bilo šta napravi sam.
- Oni su više mrzeli moje dete nego što su voleli svoje. Njegove pesme znam kada je bio Boba. Ali ne znam pesme Slobe Radanovića. Ja sam imala slomove živaca zbog njega. Pevao je u mom restoranu, ja sam mu nabavljala tezge. I Kija mu je sređivala tezgde. Nikada ne zaboravi ko ti je pomogao. Njega je moja Kija najviše usmeravala - rekla je Nadica.

Preseklo me je nešto u stomaku kada sam ga videla. Odmah sam znala da moram da ga upoznam, rekla je Zeljkovićka

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić

Izvor Rijalitija blizak Kijinoj mami otkriva nam da je ona baš bila zatreskana u pevača i da ga je pratila gde god da je pevao i nastupao.

- Nadica je radila kao konobarica celog života, tačnije, preko 30 godina u restoranu "Kamel", koji se nalazi u Zrenjaninu i jedan je od najpopularnijih i najposećenijih. Tamo je devedesetih dolazila cela estrada, pevači su se cenili, ljudi su obožavali muziku. Nino je bio bog estrade. Njegove pesme su bile megahitovi, a koncerti posećeni kao danas što bi bili kod Ace Lukasa. Nadica je tada zapazila Nina i odmah je odlepila za njim. "Kako je samo bio lep. Ona duga kosa, mladeži na licu, to šuškanje u govoru. Ma nije bilo šarmantnijeg od njega. Preseklo me je nešto u stomaku kada sam ga videla. Odmah sam znala da moram da ga upoznam. Da je on čovek koji se meni dopada", rekla mi je ona tada - navodi Nadičina dobra prijateljica koja je s njom u restoranu radila godinama.

 

Imala seks sa gostom restorana!

Nadica Zeljković priznala je da je imala seksualne odnose sa gostom restorana u kome radi celoga života.
Lepi Mića je tokom igre istine postavljao škakljiva pitanja, jedno koje je namenio Kijinoj mami bilo je specijalno:
- Nadice, jeste li nekada spavali sa gostom vašeg restorana - upitao je Lepi Mića.
- Pa jesam, za 30 godina rada, jesam - rekla je Nadica iskreno i bez ustezanja.

 

Ona nastavlja da nam priča i kako su se pevač i konobarica upoznali.

- Nadica je čula da Nino peva negde u Zrenjaninu, bila je presrećna. Skakala je od sreće i znala je da mora da ga upozna. Odmah je sve organizovala, a kako ga je i mala Kija obožavala, spakovala je i nju i rešila je da uživaju u njegovim pesmama. Ma to je bila sreća neviđena. Kasnije, kada se koncert završio, uspela je da preko prijateljice dođe do njega, da se upoznaju i slikaju. Tresla se kao prut na vetru. Nije znala gde se nalazi ni gde udara. Mala Kija se slikala s omiljenom zvezdom, a mama Nadica je to iskoristila da mu priđe i divi mu se. Kasnije je čula da će Nino da dođe da ruča u "Kamel", baš kad je ona bila slobodna. Odmah je dotrčala da ga vidi. Ispalo je kao da ga proganja, ali nije bilo tako. I on se odmah setio tada mlade žene od prethodne noći sa slatkom ćerkicom i pozvao ju je za svoj sto. To je za Nadicu bilo veče za pamćenje. Kasnije je išla gde god je čula da Nino peva. Ma nije joj bilo teško ni da vozi kilometre, samo da ga vidi - završava naš izvor Rijalitija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lepa

30.09.2020 12:52

Ljubav je to.