BEZ DLAKE NA JEZIKU! Anastasija o najkontroverznijim zadrugarima: MONIKA JE TUPAVA LISICA, A ZAPRAVO JE PRORAČUNATA I NAMAZANA!

Autor:

Zadruga

29.09.2020

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrta sezona najgledanijeg rijaliti-programa "Zadruga" na televiziji Pink već nakon nešto više od dve nedelje obara sve rekorde gledanosti, a kako je već poznato, jedan od onih koji se uselio u Belu kuću je i Zoran Buđić, poznatiji kao Kobra. On je jedan od najpoznatijih paparaco fotografa na ovim prostorima, a njegova ćerka, pevačica i model, Anastasija Buđić je u intervjuu za Rijaliti otkrila svoje mišljenje o trenutno najaktuelnijim zadrugarima koji su privukli pažnju svojim ljubavnim, ali i međuljudskim odnosima.

RepublikaFoto: eStock
Kobra, Anastasija i Monika

Poznavajući Zorana, da li smatraš da se dobro snašao u rijalitiju i koliko podržavaš to što je uz Frana u najtežim trenucima?

- Iskreno, bojala sam se kako će se snaći, međutim, jako me je pozitivno iznenadio kako se brzo i dobro uklopio. Mislim da mu prija učešće za sada, videćemo s vremenom da li će tako i ostati. Moj tata je odličan slušalac i kada s nekim pronađe zajednički jezik, ume da bude jako dobar prijatelj. Mladi se često savetuju s njim u privatnom životu, vidim da je tako i u "Zadruzi".

Paula je devijantna iznutra, a lepa spolja

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Kakvo mišljenje imaš o Pauli i njenom potpunom zaljubljivanju u Anđela Rankovića koje se dogodilo za samo nekoliko sati?

- Paula mi je interesantna, ali nisam sigurna koliko je pozitivan lik. Deluje mi malo devijantna iznutra, a spolja lepa devojka. Nije mi bezlična, da je nisam primetila, jesam, ali za sada sam na pola po pitanju mišljenja o njoj. Mislim da se igra unutra, da je naoko zaljubljive prirode, a suštinski je sve brzo prođe. Više se emituje da se zaljubila, ali mislim da je to prođe koliko nekom treba da popuši paklu cigareta. Tako da moje mišljenje jeste da se igra i manipuliše.

Anja je devojka koja je jedno na Instagramu, a uživo deluje kao teška iluzija

 

 

Da li, prema tvom mišljenju, Vladimir Tomović veoma dobro manipuliše ljudima i na čijem primeru se to najbolje vidi?

- Vladimir Tomović je nekim čudom unutar "Zadruge" navodno bitan, sve se nešto neke devojke vrte oko njega. Njegovo ponašanje unutra, onoliko koliko sam uspela da ispratim, usiljeno mi je, isprogramirano i šablonsko. Manipuliše, ali od spolja to deluje po prilično providno, za nepoverovati da neko toleriše tu priču. E sada, da li je do IQ pojedinih unutra ili im se zaista zamagli vid i moć rasuđivanja, ne znam. Meni je antipatičan.

RepublikaFoto: instagram.com/anastasija_stasy
Anastasija

Ko je veći folirant u odnosu Monike i Matore i da li misliš da se Monika opasno zaigrala rijalitija i šokirala roditelje, koji nisu ni znali da je biseksualna?

- Matora je predivna osoba. Mislim da je priča s Monikom zabavlja, ali da se nije zaljubila, a Monika samo deluje kao nesnađena tupava lisica, a mislim da je poprilično proračunata i namazana, tačno zna šta radi. Takođe, onaj njen drug koji je unutra, onaj Filip, deluje poprilično ko neka teška sirovina, tako da nemam neko mišljenje o njima. Ono što fino mogu da kažem za Moniku jeste da devojka lepo izgleda.

 

 

 

Kristijan i Stanija su jaki igrači, napraviće šou

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/Estock/M. RAFAILOVIĆ

Koliko ti je Kristijan interesantan za šou i da li smatraš da će svoje pravo lice pokazati tek kad u "Zadrugu" uđe Stanija Dobrojević?

- Kristijan je super za "Zadrugu" jer pravi dobar šou i gledanost, isto kao i Stanija. Oboje su jaki igrači i bilo bi interesantno videti ih zajedno unutra, s obzirom na to da su trenutno u lošim odnosima. Tek suočavanjem bi mogli ljudi da donesu neki zaključak ko je tu ispravan.

 

Za mog oca Kobru sam se bojala kako će se snaći, međutim, jako me je pozitivno iznenadio kako se brzo uklopio

Ni Anja ni Cvele nisu bili verni jedno drugom iako su i dalje u vezi, ko ti je od njih dvoje namazan i perfidno manipuliše svešću gledalaca?

- Anja i Cvele, hm, devojka koja je jedno na Instagramu, a uživo deluje kao teška iluzija. Mislim da su oboje zagrizli prevelik zalogaj samim svojim ulaskom u "Zadrugu", misleći da će lako i da su mnogo pametni. "Zadruga" nije slika na Instagramu koju možeš da fotošopiraš. Mislim da oboje manipulišu svešću gledalaca. Nisu mi nešto interesantni.

Ko je najlukaviji, a ko taktičar i zbog čega?

- Svi su na neki način taktičari, neki manje, neki više. Neki su pozitivno, a neki negativno taktički nastrojeni. A ko je najlukaviji, vreme će pokazati. Za sada se smenjuju po tom pitanju i negde je isuviše rano reći ko je to.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading