SVI MISLE DA JE KOBRA PERVERZNI MATORAC KOJI ZAVODI MLADE DEVOJKE: Šokiraćete se kad vidite KO JE ON NEKADA BIO!

Autor:

Zadruga

27.09.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: Goran Doljančević

Nedavno je počela četvrta sezona najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" na televiziji Pink, a kako je već poznato, jedan od onih koji se uselio u Belu kuću je i Zoran Buđić, poznatiji kao Kobra. On je jedan od najpoznatijih paparaco fotografa na ovim prostorima, te nema sumnje da zna mnoge tajne javnih ličnosti.

Njegova ćerka, pevačica i model Anastasija Buđić ispričala je zanimljive detalje o očevom životu, te je otkrila kakav odnos ima sa tatom i kroz šta je njena porodica prošla.

- Moj otac ima jedan brak u kome je dobio sestru i mene. Posle razvoda oca i majke, Kobra nije hteo da se ženi. Ostao je zaljubljive prirode imao je dosta devojaka - rekla je Anastasija, pa otkrila najveću tajnu svoga oca:

- Niko ne zna da je on u vojsci bio najbolji snajperista, pa eto otud to "oštro" oko, nije ni čudo što je sad jedan od najboljih i najpoznatijih paparaco fotografa. Tata je snajper zamenio sa fotoaparatom. Takođe držao je pola "Severnog jadrana", radio je i sa teksilom - ispričala je modelsica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading