I Šebez imao aferu sa Lunom: Zadrugar se zbunio kada su ga pitali za Đoganijevu, a onda je Đedović šokirao sve!

Autor:

Zadruga

24.09.2020

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Šebez je danas u toku "Pitanja gledalaca" postavio pitanje Stefanu Šebezu u vezi njegovog odnosa sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Šebez

- Znam zašto me to pitate, to je zbog one famozne noći. Luni nisu radila kola, valjkda su bila na servisu i pozvala me je da dođem po nju, ona mi je poslala adresu - počeo je Šebez svoje izlaganje.

- To je bilo kada je Loli operisana, njen pas, nije se osećala dobro, trebalo joj je društvo, pozvala me je, otišli smo kod Gastoza, kasnije je došao i Đekson, a u to vreme ona je bila u svađi sa Markom - rekao je Šebez.

- Nakon izvesnog vremena javio joj se Marko, ona je razmišljala da li da mu se javi, javila se, bila je sa njim dva sata, posle se vratila nazad, ostala sa nama do pola četiri i ja sam je vratio kući - rekao je Šebez.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ja znam posebnu priču, čuo sam priču, to jeste dva detalja Stefan nije rekao, a to je da je bila naduvana, da je pušila travu, a drugi da je Šebezu popušila k*rac - rekao je Marko Đedović, Šebez se zbunjeno smejao, a Milan je nastavio dalje sa ispitivanjem i nije Šebeza pitao da mu potvrdi ili negira Đedovićevu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

24.09.2020 18:05

Luna je imala sve muškarce iz njene bliže i dalje okoline.

Odgovori 14 1
Gliša

24.09.2020 18:20

Pa sa kim Luna nije bila?

Odgovori 14 1
Ado

24.09.2020 19:11

Pola grada.

Odgovori 14 1