MITROVIĆ PRESAVIO TABAK: Gazda Pinka se odlučio na ovaj korak, mnogima se neće svideti!

Autor: Republika

Zadruga

22.09.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više neće da toleriše!

RepublikaFoto: Luka Šarac
Željko Mitrović

Usled velikog broja korisnika koji svojinu TV Pink ilegalno postavljaju na svoje Jutjub kanale i ostale platforme, te ilegalno reemituju sadržaj televizije, doneta je odluka da lica bez prava korišćenja intelektuealne svojine TV Pink budu najstrože sankcionisana.

- Od početka četvrte sezona rijalitija "Zadruga", odnosno u prethodnih 20 dana, pojavio se veliki broj piratskih i drugih sadržaja koji su neovlašćeno postavljeni na različite platforme, čime su prekršena autorska prava kompanije "Pink Media Group" - navode u press službi TV Pink i dodaju:

- U proteklom periodu, sva lica koja su neovlašćeno otuđila intelektualnu svojinu TV Pink bila su sankcionisana različitim raspoloživim sredstvima, ali kako to nije donelo rezultate niti gašenje piratskih kanala, vlasnik, osnivač i direktor kompanije "Pink Media Group" Željko Mitrović doneo je odluku da pravdu potraži na višoj instanci – od danas, sva lica koja bez dozvole postavljaju ili reemituju sadržaj TV Pink na svojim platformama biće gonjena pravno... - navodi se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petra

22.09.2020 13:48

Da li to znaci da se vise ne moze uzimati materijl Zadruge i praviti smesni klipovi?

Filip

25.09.2020 16:34

Naravno da ne sme bez dozvole. Tudje se ne sme uzimati bez dozvole ili plaćanja.