(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI! Kristijanu pozlilo, upao u jezero: Učesnici ga PRESTRAVLJENI vadili - NIKO NIJE OVO OČEKIVAO OD NJEGA!

Autor:

Zadruga

21.09.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima kojim ih je obavestio ko će od njih ići u kupovinu. Prozvani zadrugari odmah su se uputili ka čamcima kojim su se prevezli na u drugi deo imanja.

RepublikaFoto: Printscreen
Kristijan Golubović

Međutim, tom prilikom Kristijan Golubović koji je pokušao da pomogne Ani Bulatović i Nenadu Laziću Neci, ali ga je uhvatio maler i završio je direktno u jezero. Zadrugari su odmah pritrčali u pomoć, kako bi mu pomogli da izađe iz jezera.

Kristijan je uz pomoć zadrugara uspeo da izađe iz vode, kada mu je odjednom pozlilo što je ozbiljno zabrinulo ostale zadrugare. 

 

Kako je objašnjavao pokušavao je da zadrži čamac na doku kada se okliznuo i na glavu upao u jezero.

Prvi među njima bili su Kobra i Čorba koji su ga odveli do paba da se presvuče dok zadrugar još uvek nije mogao da dodje k sebi.

Ono što je Kristijana istinski zabrinulo je da je osetio bolove, pa se požalio da se plaši da nakon pada nije zadobio neku težu telesnu povredu.

Ono što je Kristijana istinski zabrinulo je da je osetio bolove, pa se požalio da se plaši da nakon pada nije zadobio neku težu telesnu povredu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading