(VIDEO) Zaratio Instagram par: Anja i Cvele se potukli, plavuša ščepala dragog za gušu!

Autor:

Zadruga

20.09.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaratili golupčići!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svele i Anja

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele popričali su nakon što je isplivala na površinu njegova afera sa devojkom kojoj je slao eksplicitne snimke.

"Presmešno mi je ovo što radiš, ti moliš mene da pričamo, a šta si radio napolju? Crno na belo! Šta ja tebi da verujem tebi? Kako da imam trunku poverenja?", bila je surova Todorovićeva.

"Znaš da te volim", tvrdio je Cvele.

"Ne voliš me, dalje. Ja tebi nisam bila dovoljna, slao si k*rac drugoj ženi! Što si jo slao slike i da joj tražiš da se vidite, i ona je tebe odj*bala a ne ti nju?! Nije bilo u martu, pričala sam sa Anđelom Anakondom, meni j esve jasno, ja ne mogu da verujem da je neko uspeo toliko da se folira. Jesi li drk*o na njene slike? Bio si naložen, pa si malo, a? Debilčino jedna! Nastavi tamo gde si stao, ja sam ti uvek bila igračka. Voleo me nisi", odbrusila je Anja.

Anja je potom iznela da je Jovan već imao svoje ispade i sa drugim devojkama i dok je bio u karantinu da se čuo sa ženskim osobama, kao i tokom njegovih poseta u inostranstvu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Anja Todorović

"Ti si od mene napravio da sam ja najgora osoba, da ne valjam nikome, napravio si od mene retarda! Šta si se trudio? Ako smo početkom februara imali raspravu da si se dopisivao sa jednom devojkom dok si bio u Sloveniji. Govorio si da više ništa nećeš uraditi, ti si posle toga slao gole slike ženi koja ima dete! Dokle više tvoje laži? Šta je tvoj krajnji cilj? Ovo je možda bio tvoj krajnji cilj! Tvoj cilj je da p*šiš k*rac! Sad ću te udariti i da se diskvalifikujem! Sad ću da te ubijem i da idem kući! Unakaziću te!", urlala je Anja.

"Lepo sam ti rekao, ne foliram se", povikao je Cvele, a zadrugarka je potom nasrnula na njega, ali su Paula i Neca sprečili haos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading