ŠOKANTNO! Kobra u vezi sa 40 godina mlađom devojkom, ćerka mu dala blagoslov: Evo šta kaže o prisnom odnosu sa Kijinom majkom!

Autor:

Zadruga

20.09.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić
Kobra

Anastasija Buđić, ćerka kontroverznog rijaliti učesnika i fotografa Zorana Buđića Kobre, otkrila je šta zamera svom ocu, kako gleda na njegovu emotivnu vezu s dvadesetpetogodišnjakinjom, ali i zbližavanje s Nadicom Zeljković.

Sve je prisniji sa Nadicom Zeljković, Kijinom mamom, sa kojom provodi dosta vremena. Kako gledaš na to i misliš li da će moći dodatno da prodube njihov odnos?

- Odnos tate i Nadice interesantan je kako meni, tako i čitavoj naciji. Ako je verovati komentarima koje čujem, njih dvoje su jako harizmatični, šaljivi, imaju zdrav i simpatičan odnos za gledaoce kako mlađe, tako i starije. Za sada zrače šaljivom i dobrom energijom. Što se mene lično tiče, zabavni su mi, često me nasmeju svojim opaskama. Mislim da su se našli i generacijski, za druženje i brže i kvalitetnije provođenje vremena u "Zadruzi", pošto unutra ima više mlađeg sveta. Ne verujem da može doći do nečeg više od prijateljstva, pošto tatin tip su mlađe devojke - rekla je Anastasija, pa otkrila kako gleda na tatinu vezu sa 41 godinu mlađom devojkom. 

RepublikaFoto: instagram.com/anastasija_stasy

- Godine sa ljubavlju nemaju nikakve veze. Važno je da mu je svaka devojka pozamašno punoletna, a sada koliko je mlađa od njega to i nije toliko značajno. Na sve gledam kul i nikom ne sudim, jednostavno svoju porodicu, prijatelje volim da vidim srećne, a kada su ljudi srećni tu predrasudama i dodatnim mišljenjima nema mesta - rekla je Kobrina ćerka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading