Nakon skandala pevačica dobila ponudu koja se ne odbija: Ljupka Stević ulazi u "Zadrugu 4"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević dobila je ponudu od produkcije TV Pink da za ogromnu svotu novca postane deo njihovog rijalitija "Zadruga 4", koji je nedavno počeo da se emituje.

Foto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupska Stević

Folk pevačica našla se u centru skandala zbog više nego burnog raskida sa dečkom Dragišom Simićem, koji je, inače, visokorangirani policijski službenik sa činom generala, kome je ona slupala dva automobila, čemu svedoče snimci koje su napravile komšije iz obližnjih zgrada.

Naime, Ljupka je već neko vreme sumnjala da je dragi vara, ali nije imala čvrste dokaze. Postavila je prisluškivač u njegov auto i tada je čula da on ima ljubavnice.

- Ljupka je mirna devojka, nije skandalozna, niko sa estrade je ne zna kao svađalicu ili konfliktnu osobu. Ali kada su ovakve stvari u pitanju, ona ume da grize. Simicu je volela kao boga, a on joj je zabio nož u leđa zbog namiguša i starleta. Iako je svesna da raskidom sa njim ona gubi mnoge benefite lepog i raskošnog života, koji pevanjem u vreme korone sebi ne može da priušti, ona je napravila skandal. Da se razumemo, on je pored nje imao toplinu, dom i ljubav. Ona pored njega muškarca i finansijsku sigurnost. Ipak, kod Ljupke je bila presudna ljubav. Zato i nije razmišljala kada je raskidala ovako burno i na sva zvona. Odmah nakon skandala usledio je poziv od Pinka, u kome su Ljupki ponudili novac koji bi malo ko odbio - kaže jedna pevačica, inače dobra prijateljica akterke skandala koji trese region. Iako Stevićeva nije osoba koju interesuju ovakvi formati, ona je sada u razmišljanju šta da radi.

RepublikaFoto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupka Stević

- Nema posla za estradu, ona je imala nekoliko nastupa po Crnoj Gori, ali i te pare su joj, kako je i sama rekla, ukrali iz automobila. Ona ima malo ušteđevine, ali nema svoj stan, ona je živela kod njega. Svesna je da neće moći kao nekada. Spotovi na svaka dva meseca, skupi reditelji, vrhunski autori pesama, garderoba po poslednjoj modi. Ljupka je poznata kao neko ko je ulagao mnogo u karijeru. Naravno, uz Simićevu pomoć. Sada kada te podrške nema jedina šansa da prosperira i uzme lepe pare jeste "Zadruga". Pored Pinka, ona je dobila poziv i od Hepi TV za "Parove", ali suma je dosta manja, pa je tu opciju otpisala. Ona sada rešava sudske probleme, pa onda sve što ima da reši sa policijom. Savetuje se sa svojim timom da li bi trebalo da uđe u "Zadrugu" i iskoristi celu situaciju i iz celog zla izvuče nešto dobro. Velike su šanse da će ipak prihvatiti ugovor - završava Ljupkina koleginica koja je želela da ostane anonimna.

Mi smo kontaktirali i sa glavnom akterkom skandala meseca, a ona je za Srpski telegraf izjavila:

- Ja da sam htela da uđem u "Zadrugu 4", mogla sam, imala sam poziv, imala sam poziv i od "Parova" takođe. Odbila sam sve. Sada ne celu moju situaciju i dalje stojim pri stavu da nisam osoba za rijaliti. Nisam skandalozna. Stabilna sam i primirena osoba. Ovo je bila moja žuta minuta. To se desilo jer sam mnogo volela i bila sam razočarana i povređena.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ/instagram.com/ljupkastevic

Navikla na lagodan život pored Simića

Pevačica već godinama živi svoj san i svaka njena želja bila je ostvarena uz generala Dragišu Simića. Ona je pre veze sa njim imala album izdat za "Gold produkciju", ali je sve prošlo nezapaženo. Onda je, uz njegovu pomoć, angažovala vrhunski tim i sa pesmom "Ljubi, ljubi dok si mlad" preko noći zapalila estradu. Nakon toga usledile su skupe pesme, preskupi spotovi. Igrači iz Amerike, duet sa svetski poznatim reperom Snup Dogom i nastupi po svim poznatim mestima u zemlji i regionu.

Ljupka već bila deo "Zadruge"!

Ljupka je bila nekoliko puta član žirija čuvene Zadrugovizije na TV Pink. Ona je žirirala učesnicima rijalitija "Zadruga" i svima se svidelo kako ona to radi. Bila je pravedna, ali žustra. Već tada se pričalo da će Ljupka možda ući na imanje u Šimanovcima kao učesnik, budući da je s oduševljenjem prihvatala svaki poziv i u izjavama za medije komentarisala kako joj se jako sviđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mina

19.09.2020 09:57

Zato je i napravila skandal. Da joj skoci cena u Zadruzi. Nisu ni raskinuli

Odgovori 10 1
Goran

20.09.2020 17:30

Nemoralna kurava.

Krsta

20.09.2020 17:36

Rasturačica tudjih brakova.