Đogani se nakon hapšenja sklonio od javnosti! Gagiju preti do tri godine zatvora: Krije se kod Lune u stanu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser i bivši zadrugar Gagi Đogani preksinoć je uhapšen jer je kod sebe imao nedozvoljenu supstancu u privatnom posedu. Naime, njega je kod Pupinovog mosta presrela Interventna, koja je tokom pretresa vozila pronašla dve kesice za koje se sumnja da je reč o kokainu. Kako Srpski telegraf saznaje, Gagi je tokom saslušanja u zemunskoj policiji, gde je priveden, priznao krivicu i sada se čeka presuda, koja može biti novčana kazna ili do tri godine zatvora.

RepublikaFoto: Printscreen
Gagi Đogani

- Gagi je odmah priznao krivicu i rekao da je dva grama kokaina, koliko je policija pronašla kod njega u posedu, uzeo za ličnu upotrebu i da se ne seća ko mu je prodao psihoaktivnu supstancu. Rekao je da mu je žao i krivo zbog toga što je sebe ponovo doveo u situaciju da ga policija hapsi, ali još više zbog toga što se zbog problema u životu koje trenutno ima ponovo okrenuo narkoticima. Pravdao se time da je u poslednje vreme u teškom psihičkom stanju. Nakon Gagijevog priznanja pušten je iz pritvora, a čeka se veštačenje, kojim će se utvrditi da li je supstanca pronađena kod njega kokain, nakon čega će biti pokrenuta krivična prijava u Trećem osnovnom tužilaštvu - naveo je izvor iz policije.

Kako dalje saznajemo, kazna za neovlašćeno držanje opojnih droga, Član 246a, glasi: "Ko neovlašćeno drži u manjoj količini za sopstvenu upotrebu supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine, a može se osloboditi kazne."

Gagi: Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam

RepublikaFoto: youtube.com

Dan nakon hapšenja Gagi nije bio na kućnoj adresi, u stanu na Vidikovcu, a ni kod sestre u Zemunu. Prema našim saznanjima, Gagi se krije u stanu ćerke Lune Đogani, koji se nalazi na Novom Beogradu u Bloku A.

- Luna je sa Markom u Turskoj i još nekoliko dana će boraviti tamo. Kad je čula šta se desilo Gagiju, mnogo se potresla. Zvala ga je cele večeri, a on joj se javio kada je pušten iz policije. Kukao je da ispred policije vrvi sve od novinara i foto-reportera i da ne zna šta ga čeka ispred njegove kuće, te mu je Luna ustupila svoj stan dok je u Turskoj. On je otišao pravo u Blok A, zaključao se i nije promolio glavu odatle. Čuo je da ga mediji traže za izjavu, a on od sramote ne sme da izađe među svet - završava izvor blizak denseru.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đoganijem, ali je njegov broj telefona bio nedostupan tokom celog dana. Jedino javno oglašavanje imao je preksinoć putem Instagrama, gde je napisao:

- Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju.

Đoganijevi problemi sa narkoticima odranije su poznati javnosti. Njegova prošlost je mračna, te se o pojedinim detaljima i te kako pričalo prethodnih godina. Poznato je da je bio nasilan, da je zanemarivao decu, a mnogi pamte i njegov ispad sa "Farme" kada je besan sekirom jurio Sašku Karan.

 
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Tražio Luni pare za advokata

Iako je iz "Zadruge 3" izašao kao devetoplasirani i uzeo pozamašan honorar za desetomesečno učešće u rijalitiju, Gagi je izgleda zarađeni novac već potrošio, pa je finansijsku pomoć tražio od ćerke.

- Gagi je rekao Luni da nema para da plati advokata da ga zastupa. Pitala ga je kako je moguće da nema više para, a on se pravdao kako je morao da vrati sve dugove. Zamolio je da mu ona plati advokata, tako da mu je ona i to sredila. Užas u kakvom je ponoru čovek - otkrio je izvor.

 
RepublikaFoto: instagram.com/baki_b3_official

Baki: Pronašao sam ga onesvešćenog od droge

Njegov bratanac Baki B3 jednom prilikom ispričao je šta se sve dešavalo pre nekoliko godina, a njegove reči šokirale su javnost.

- Imao sam strašnu scenu sa Gagijem. Anabela je otišla za Makedoniju i u tom trenutku je pričala samo sa mnom od cele familije. Gagi joj se nije javljao na telefon i odlučila je mene da okrene. Kada sam otišao do njegovog stana, nije otvarao vrata. Pronašao sam ga na podu onesvešćenog od droge i tada sam alarmirao čitavu porodicu. Odvezao sam ga u bolnicu i svi smo mu pomogli da se reši zavisnosti od narkotika - istakao je Baki tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading