(VIDEO) OTKRIVENE TAJNE FETIĆA ! Edis preklinje Zilhu da se pomire, ona ne može očima da ga gleda: Evo svih detalja!

Autor:

Zadruga

17.09.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

Marko Đedović ćaskao je sa Marijom Kulić u dvorištu, pa se dotakli teme o Dragani Mitar, s kojom se ovaj zadrugar nekada družio.

Njihovo prijateljstvo puklo je pre nekoliko meseci.

- Prošle godine si me nervirao jer si bio prisan sa Draganom i sa Anom Korać - rekla je Marija.

- Sa Draganom sam bio prisan, dok nisam video da je ona jedna budala. Ja sam joj rekao: "Igraj se, zaj*bavaj se, nemoj da se j*beš". Ona ti ode usred one frke u emisiju, ona mene molila da idemo zajedno, niko nije hteo, nijedna drugarica jer su znale koji je ona ološ, a ja nisam znao to. Ona nije imala prijatelja, ja sam išao kao novinar, ali sam išao kao podrška. Kakva crna podrška? Tad sam je poznavao 15 dana. Ona je meni tu bila zahvalna što sam joj pomogao. Videli se dva puta. Ona se u drugoj sezoni jeste muvala, ali nije se j*bavala - pričao je Marko.

 

- Da se nije pojavila ovde Ivana, Nenadova žena, bilo bi tu nešto. Ispalo je da je on njen prijatelj, podrška, a da ju je ovde odr*kao - prekinula ga je Marija.

- Ne! Ona je zvala sve s mora i hvalila se da je sela na neki k*rac, da je bila na jahti s Mikišom. Mikiša se ubio od smeha. Bila kod mene sa Edom pre ulaska. Ološi - dodao je Marko.

- Jesam ti rekla da neće biti zajedno - rekla je Marija.

- Ma jok... To sam znao! A on isp*šio k*rčinu na sve strane. Ne može očima da ga gleda, pišu mi ljudi iz Pazara. Kažu: "On sad moli Zilhu, hoće da umre da joj se vrati". Znaš kako kuka: "Ti si moja jedina ljubav, odgovori mi molim te, ti si moja jedina ljubav", a ona očima ne može da ga gleda - pričao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

17.09.2020 20:14

Edo se mnogo obrukao. Obrukaao sebe, svoj grad, svoju domovinu.