OTVORENA PRETNJA U ZADRUZI! Miki Đuričić: Odrobijaću novinare, urednike i vlasnike medija! POTROŠIĆU 10 GODINA U ZATVORU!

Autor: Republika

Zadruga

17.09.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić izgubio kompas!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Ničim izazvan, zadrugar iz Kupinova u razgovoru sa Anđelom i Paulom obrušio se novinare i medije u Srbiji!

Da skandal bude veći, u svom izlaganju, Đuričić je objašnjavao kako novinari lažu o njemu, pa je otišao čak dotle da ih nazove "go*nima".

- Pričali su laži o meni, ali ja do sada nisam reagovao, zato su i pisali. Ali, ovog puta ide naplata - zapretio je Đuričič.

On je svojim sagovornicima potom ispričao kako ima čoveka koji prati šta sve mediji pišu, pa je zatim nastavio sa skandaloznim pretnjama:

- Neće se dobro provesti oni koji pišu o meni, od novinara preko urednika do vlasnika medija. Rešio sam da potrošim 10 godina zatvora. Ne zajebavam se, kad je mogoao Kristijan mogu i ja. Skupi ću sve naplatiti i nekima od njih neće biti dobro - ponovio je pretnje Đuričić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kikimora

17.09.2020 10:06

Ja ne znam ko je ovaj covek, ali kad god hocu nesto da procitam vidim pisu se nebuloze vezane za njega. Ruzan je i odvratan, deluje prljavo. Lici na krmka i glup je, to se vidi na nhegovom licu. Pa se pitam, zasto se o njemu pise? Napisao knjigu, osvojio nagradu na takmicenju pijanista, postigao dobar rezultat u plivanju, sta? Procitao knjigu.....? Srbijo na sta si spala, tugo moja.