(18+) TOTALNO BEZ CENZURE! ISPLIVALE ŠOK FOTKE IZ PROŠLOSTI! Stanija kao od majke rođena, a svi gledaju samo DOLE i ne veruju!

Autor:

Zadruga

16.09.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne veruje!

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević imala je prilično težak put do sada već uspešne starlete. Naime, danas ima sve što nije imala kada je počinjala karijeru. Počevši od silikona, atraktivne prostorije za fotografisanje, pa sve do dobrog telefona i kvalitetnog veša.

Razlika nekada i sada je ogromna i to je neosporno, ali ono što je sigurno je da su te slike zaboravljene. Mi smo tu da vas podsetimo kako je starleta nekada izgledala. Rani radovi Stanije Dobrojević ostaviće vas bez teksta.

Stanija očigledno nije volela da se depilira, te je tada furala neki drugi fazon.

Foto: facebook.com/printscreen
Foto: facebook.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

16.09.2020 14:34

Sve smo već videli mnogo puta. Došle mladje i sladje. Samo ih ne prikazuju.

Odgovori 11 0
Mad Max

17.09.2020 10:18

Sta vas briga kako je devojka izgledala,pa pola vas koje komentarišete nju ne bi smela u helanke da udju.Devojka je imala muda,napravila ime i uziva,a svi vi možete samo da tajno balavite a javno pljujete i vredjate. Za mene je ona odlična riba,nije glupa i zna sta zeli...