Mračna prošlost Tome Panića: Zadrugar DVE GODINE bio na poternici!

Autor:

Zadruga

15.09.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Milomir Ćuković - Milo i Tomislav Toma Panić ponovo su se sukobili oko iste teme koju su sinoć samo načeli. Budući da obojica dolaze iz sveta modelinga i manekenstva, Ćuković je otkrio još nekoliko detalja o Tomi.

- Dao sam ti ruku pomirenja, nisi prihvatio, mislim da si ti u krivu, jer da sam ja, ja bih ti se izvinio! Svi ste ljubomorni na mene - rekao je Toma.

- Pacov je nešto mnogo dublje! Tebi su dali takav nadimak, ne zbog toga što si ti bio sa mojom devojkom. Je l' smeš da odeš u Peking, rekli su ti ljudi da ako odeš, da ćeš nestati! Ova priča nema veze sa mnom! On je sebi d*petom zatvorio vrata. Ja sam upoznao jednu devojku, Šanel se zove, njena porodica je imućna. Ona mi je rekla za njegovu priču, ja to nikada nisam iznosio, iako su me novinari pitali - uzvratio je Milo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

- E, sad me slušajte! Sad ću reći zašto nisam odlazio nigde! Nadežda to zna! Pod poternicom sam bio dve godine, nisam mafijaš, nisam kriminalac, ali mi se desilo nešto zbog čega se to desilo, dok nisam rešio to, dok nisam u policiji i sudu sredio, imao sam povlastice, nisam se bahanalisao po Beogradu, ćutao sam i sedeo kod kuće. A ti sa tvojim pričama, ti si glupak, nemaš pojam ni gde živiš, ni gde si pošao, ni došao, to je živa istina! - otkrio je Panić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading