(VIDEO) Uletela hrpa obezbeđenja: Pogledajte SUKOB Kristijana i Tomovića!

Autor:

Zadruga

15.09.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan priznao da li je Stanija ključan razlog njihovog sukoba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Kristijan u klinču

Alen Hadrović je tokom porodičnog sastanka u "Zadruzi" ispričao probleme sa jajima, koje on svako jutro uzima sa ekonomskog dvorišta.

A potom je Kristijan Golubović ustao i izneo svoje probleme.

- Ovde su očigledne dve, tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom devojkom posle nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu - rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

- Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čoveka i slobodnu devojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvredila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao - pravdao se Tomović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sukob Kristijana i Vlade

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mere da je obezbeđenje moralo da reaguje.

- On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vežbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme - dobacio je Vladimir.

- Ja znam da si p*čkica u duši! Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čarašama izlaziš i u dresu od 8 evra. Ti si pokvaren čovek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine - odbrusio je Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading