NIKAD DEBLJA! Bez blama na izboru za mis "Zadruge 4": PORNO-MILJANA, stokilašica se nabijala Kristijanu na ponos!

Autor:

Zadruga

14.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izboru za mis i mistera "Zadruge" dogodio se pravi spektakl pred kamerama najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, na kojem su sve oči bile uprte u kontroverznu polugolu Miljanu Kulić u razuzdanom izdanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Kristijan u zanosnom plesu

Iako u prvom trenutku nije želela da se skine u kupaći, ipak je na kraju odlučila da to učini, te je bez blama i nikad deblja priredila performans tokom kog su se salo, stomak i celulit prelivali od težine. Pored toga, njoj su i bujne grudi ispadale, a mnogi zadrugari su aplaudirali tokom njenog nastupa jer su smatrali da je hrabra što je pokazala predebelo telo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana se tokom šest meseci boravka van rijalitija ugojila kao nikada do sada, a sa 125 kilograma, naslagama celulita i sala Kulićeva je izvela prljav ples pred milionima. Kročivši na binu, zgrabila je Kristijana Golubovića, te mu se uz pesmu Stanije Dobrojević "Glavni akteri" nabijala na ponos. Prizor koji je bio pomalo jeziv je kadar u kojem su joj se videle beonjače, te je kao u ekstazi isturila pozadinu ka Kristijanovom međunožju. Scena poput egzorcizma šokirala je sve prisutne zadrugare, a na njene komične zamahe telom niko nije mogao da ostane nenasmejan. Miljana je poznata kao neko ko ne preza ni od seksa ni od striptiza kraj malih ekrana, te je u svom maniru defilovala scenom, kao pravi performer i profesionalac. Bez imalo blama Nišlijka se uvijala i tresla celim telom, a gromoglasni aplauz za ludu hrabrost dobila je od svih zadrugara. Ona se u jednom momentu okliznula, te se umalo nije prosula po podu, a na svu sreću, Golubović joj je pomogao.

 

 Sa 125 kg, naslagama celulita i sala Nišlijka izvela prljav ples pred milionima gledalaca. Nakon njenog nastupa Mariji pozlilo

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon neviđenog spektakla Kulićeva je prokomentarisala sa voditeljem Milanom Miloševićem da nema konkurenciju, te da joj i mršavice zavide.

- Zna se ko je jedna i neponovljiva Miljana Kulić. Niko ne može da mi parira, ja sam zakon za šou-biz. Pogledaj samo večeras koliko mršavih i zgodnijih devojaka je bilo i šta su uradile - ništa. Ove mršavice što jedva hodaju mi nisu ni blizu. Napravila sam šou za pamćenje i ovako debela sam seksi. Nadam se da me tata nije gledao, a mama je ljuta, ali će se valjda brzo razljutiti. Pozlilo joj je nakon mog striptiza - rekla je Nišlijka.

Jovana i Anđelo osvojili titulu mis i mistera

Ni suvišni kilogrami Miljani nisu smetali dok je predstavljala svoj šou na izboru za misicu i mistera "Zadruge 4", međutim sve to joj se nije isplatilo. Tačnije, ona nije mogla da sakrije nezadovoljstvo jer je osvojila samo jednu nagradu u kategoriji Tik-tok. Pobednici su određeni u više kategorija, a glavnu nagradu su osvojili Jovana Ljubisavljević i Anđelo Ranković. Prema odluci žirija, najviše bodova za misicu je dobila Jovana, a za mistera "Zadruge 4" Anđelo. Pored nagrade u vidu korpe u kojoj su prehrambeni proizvodi, njih dvoje će jedan dan provesti na Rajskom ostrvu. Pobednici na Instagramu su Paula Hublin i Fran Pujas, a na mreži Fejsbuk Milica Kemez i Kenan Tahirović. Miljana i Neca su pobednici na društvenoj mreži Tik-tok, ali Kulićevoj to nije bilo dovoljno. Posle proglašenja nije krila nezadovoljstvo što je pobedila samo na ovoj društvenoj mreži, za koju ona i ne zna šta je.

 Zgrabila je Golubovića i doživela ekstazu, što se moglo primetiti i po njenim beonjačama

 Ljiljana i Žana totalni promašaj

Pored zadrugara koji su pobrali simpatije i ukućana i gledalaca, izdvojile su se Ljiljana Stevanović i Žana Đorđević, koje su bile totalni promašaj, sudeći po komentarima na društvenim mrežama. Bivša članica MUP poznata po aferi sa Darkom Lazićem i Bobom Sinkletom pojavila se u izdanju koje nije u skladu sa njenim godinama, te je sa istaknutim poprsjem, koje je pucalo izvan brusa pozirala na sceni. Ništa bolji utisak nije ostavila ni Žana, koja se prilikom defilea u večernjim toaletama pojavila sa perikom koja joj nikako nije pristajala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

15.09.2020 16:57

Miljana i Marija se svadjale sa zadrugarima zato što Miljana nije pobedila. Htela je da pobedi u takmičenju za MIS Zadruge.

Marko

17.09.2020 18:32

Koliko masti, slanine i sala!