U dugovima do guše, ali ima rešenje: Darko Lazić uskoro u Zadruzi 4!

Autor:

Zadruga

11.09.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je jedino rešenje za otplaćivanje dugova?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić

Darko Lazić navodno uskoro ulazi u "Zadrugu 4" kao takmičar kako bi se ratosiljao dugova koji su mu već dugo nad vratom.

Čelnici televizije Pink već neko vreme prave dogovor sa njim pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula ili gost na nekoliko meseci.

- Darko, baš kao dobar deo estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Pre tog perioda se lagano živelo, trošilo, kupovalo, ali se sada sve promenilo. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane - kaže Darkov prijatelj i nastavlja:

Foto: Promo foto
Darko Lazić

- I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali je on odbijao jer je baš lepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao od ranije, mora da vrati, kamate rastu. Ne bio mu ja u koži. Ušteđevina koju je imao skrckala se se, pa obrni-okreni, rijaliti je trenutno najbolja ako ne i jedina opcija da se izvuče iz ove besparice u koju je upao. Poslednje što bi dozvolio je da mu kamataši dolaze na vrata, uznemiravaju njega, suprugu dete i da cela porodica doživljava stresove. Mislim da će baš ta muka da ga natera da uđe. Njemu je jako bitno da se dogovori oko uslova, gde će da spava, šta će da jede, pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca, da li će imati kontakt sa porodicom... Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu daju deo honorara unapred kako bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. Kako stvari stoje, Darko bi trebalo da se nađe u Beloj kući za mesec dana - rekao je izvor za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

12.09.2020 10:03

Miljana zna da će on uskoro u Zadrugu.

Pekar

12.09.2020 14:06

Tu će da se usreci.