Kristijan zapretio starleti: Staniju ću udarati kostima njenog mrtvog oca, prerezaću joj pogani jezik!

Autor:

Zadruga

12.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Životne ispovesti sa Milanom" Kristijan Golubović otkrio je šokantne detalje iz života, ali je zadao veliki udarac Staniji Dobrojević, pomenuvši joj mrtvog oca.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/Estock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

Naime, on je raskrinkao brutalnim dokazima starletu koja je vrhunac javne prepirke s njim dostigla spomenuvši da ćerkica Vera nije njegova. Golubović javno kaže da ne može da joj pređe preko tako opasnih laži, te da je svako nastradao ko mu je pomenuo familiju, a kamoli dete.

- Za laž da nisam Verin otac Stanija će odgovarati na sudu, Ivana ju je tužila. Sud će dokazati čije je dete, pa će joj moja žena uzeti svu imovinu. A meni će odgovarati van suda. Ona je oberkurvetina i gutačica sperme koja zbog toga ne može da ima decu. Je*aću joj mamu, udaraću je očevim kostima, iščupaću joj pogani jezik, ma prerezaću ga. Ja njoj nikada nisam uvredio porodicu, niti bilo šta. A ona kurvetina priča kako sam uzeo spermu od nekog mog drugara klošara - počeo je izlaganje kontroverzni predstavnik podzemlja, te priznao da se starleta ponela nezahvalno prema njemu jer joj je on doneo pobedu na "Farmi".

- Za nju sam dao 12.300 evra za glasanje da bi pobedila. U kesi 11.910 evra. I onda na to jajarisanje kažem: "Na šta liči". Ona je trebalo da da 12.300 i nikada je ne bih spomenuo u životu. Vadim pare i kažem: "Evo, koliko mi je dala", nikada je nisam nazvao, a da smo pričali o bilo čemu drugom nije istina. Ja na telefonu snimam svaki razgovor.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kristijan Golubović

Nakon ovog priznanja Kristijan je izneo škakljive detalje iz Dobrojevićkinog života tvrdeći da su njegovi drugari s njom završavali po hotelskim sobama.

- Znam sve o njenom životu, kao što sam i pre znao. Ja sam mangup, svetski šmeker. Mogu da kupim informaciju ili da je iznudim. Znam čoveka koji je otišao sa Stanijom u hotel, on je spreman sve to da kaže, ali mi nismo cinkaroši. Ona je obična hoklica, radi za 200, 300 evra. Nema Stanija dobru dušu, ona ima pola dobrog tela i srednje težak život, ne može da bude žrtva i hvata na patetiku. Što kaže Tomović: "Ja sam se go*ana najeo", ja sam se go*na izabrao. Posvađao sam se sa velikim prijateljima, skidao gaće non-stop, crvenio sam i stavljao neko blato na obraz, zbog koga? I dan-danas mi plače žena. I dan-danas se stidim. Moja Ivana mi je lupila šamar zbog nje da sam se četiri dana posle pipao za obraz. Kunem vam se u sve na svetu, pare mi nisu bile bitne.

Četiri puta su pokušali da izvrše atentat na mene, imam 200 kopči

Kristijan se često hvalio da mu po snazi gotovo niko nikad nije mogao da parira, izdvajajući samo Đorđa Božovića Gišku kao jedinog pravog viteza, koji mu je bio uzor. Ipak, priznao je da je dobio lekciju od pokojnog Dušana Spasojevića Šiptara, vođe "zemunskog klana":

- Jednom sam Šiptaru udario šamar, a on je došao sutradan i spucao me sa 20 metaka! Sledeći put sam dobro gledao da li da mu lupim šamar, pucam u noge ili da ga ubijem. Ali ku*ac moj ću da se zajebem više jer, ako ga udarim, znam da me čeka sačekuša. Četiri puta je pokušavan atentat na mene, 200 kopči imam na sebi. Pištim na aerodromu.

Svedok 300 ubistava

U jezivoj ispovesti Kristijan je priznao i da je bio svedok mnogim ubistvima:

- Bio sam svedok 300 ubistava. Izbo sam jednog čoveka, drugog tukao čekićem, trećeg bajonetom, nekima sam mrvio kosti. Vojislava Šešelja je trebalo da ubijem 1991. iz snajpera, ali mi je ruka zadrhtala.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tomović: Zamerio sam Staniji što je bila sa tobom

Golubović je pomenuo vezu Stanije Dobrojević sa Vladimirom Tomovićem i njih dvojica su ušli u dijalog da ispeglaju situaciju koja je bila napeta zbog ranijih izjava.

Kristijan: Meni je žena pre mesec dana zveknula takav šamar zbog Stanije jer je ona kačila nešto na Instagramu. Glava me je bolela dva dana. Ona je jedna dama, u mojoj kući se ne psuje, ona to ne da. Voleo si ti Staniju i te kako, ona je kurva, a ti ne bi pričao lepo o njoj da ti nije bila draga.

Tomović: Ja jesam nju voleo, to je istina, ali nikad ništa loše nisam rekao za tebe. Što se tebe tiče, zamerio sam joj što je bila sa oženjenim čovekom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

12.09.2020 06:33

Sramotne reči.

Odgovori 17 0
Kuki

12.09.2020 08:01

UŽAS!!!!!

Odgovori 17 0