(VIDEO) IMALA SAM POČETAK RAKA U TRUDNOĆI! Marija zanemela nakon NJENE potresne ispovesti!

Autor:

Zadruga

11.09.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da dođe sebi!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija Kulić

U sinoćnoj emisiji "Životne ispovesti sa Milanom", Snežana Ojadanić je ispričala svoju tešku zivotnu priču, a zadrugari su to komentarisali.

- Ja ne želim da ispadnem žrtva, ja želim da proverite gde, kako i sa kim idete uvek, to je moja poruka svim devojkama - rekla je Snežana.

Nakon Snežane, ustali su pojedini zadrugari da prokomentarišu njenu priču.

- Ovo su situacije koje samo majka može da preživi. Ja sam se razbolela u šestom mesecu trudnoće, početak raka sam imala, svesno sam potpisala da cu roditi svoje dete. Majka jedina zna kako i šta prolazi. Onog koga krvlju rađaš, ti se boriš za njega - rekla je Ivana Šašić.

- Meni nije jasno, kako si smela opet da uđeš u neku kuću? Ja po prirodi jesam mnogo nepoverljiva. Ne znam kako si mogla da odeš tamo - rekla je Marija, nakon što je pustila suze posle svih priča i ovo pitala Snežanu.

 

- Ja sam morala da idem da se borim za sebe, nisam smela da kažem da sam trudna, jer će možda da me ubiju tamo pa sam ćutala - rekla je Snežana.

- Mene je jedna moj dobra prijateljica zamolila da čuvam Snežanu, i ja sam nešto načuo i verujem joj i ti si jedna hrabra žena! - rekao je Mića.

- Generalno kad čujem da jedna majka ima takvo iskustvo, meni bude jako krivo i teško, jer znam šta je moja majka radila za mene. Majka je majka i to se mora poštovati - rekao je Neca.

- Njena priča je tako teška, i to se i dalje dešava, drago mi je što je ispričala svoju priču jer je morala da skrene pažnju devojkama koje su i danas ugrožene. Budi jaka i ostavi to iza sebe - poručila je Milica Snežani.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading