Kristijan u Zadruzi otkrio jezive detalje iz prošlosti: Mrvio kosti, zabijao eksere pod nokte, mučio one koji su pretili...

Autor: republika

Zadruga

10.09.2020

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović otkrio je skandalozne detalje iz prošlosti.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

"Imao sam podrum koji mi je deda ostavio. Upravo tu sam dovodio propale narkomane koji su mi pretili", kaže žestok momak, koji je zbog droge i robijao, a potom je detaljno ispričao kako je mučio jednog muškarca:

"Vezao sam ga, nas sedmorica smo ga okrižili i maltretirali. On je tu morao da piški i kaki. Dešavalo se da uzmem ekser, pa mu zakucam pod nokat na nozi i ostavim tako deset sati da se malo opameti. Znam da to nije lepo, ali bilo je takvo vreme i svašta smo radili."

Tu se nije zaustavio, već se pohvalio i kako je ljudima čekićem mrvio kosti.

"Bio sam svedok 300 ubistava, ali sam i sam izbo jednog čoveka. One koji su pokušali da udare na mene tukao sam čime stignem. Sećam se da sam jednog i čekićem udarao i mrvio mu kosti. Jednom kad sam ošamario čoveka, on je sutradan došao i spucao me sa 20 metaka. Preživeo sam, a sledeći put sam morao da razmislim da li da mu lupim šamar ili da mu pucam u noge. Tako je kod mene - ko me dira, mora da bude svestan da će da snosi posledice", zapretio je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading