HOĆU KUĆI, NE MOGU JA OVO! Zadruga ima novu "drama kraljicu", a tek da čujete zbog čega se rasplakala!

Autor:

Zadruga

09.09.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg sastanka Monika Horvat posvađala se sa svojim velikim prijateljem kog poznaje 13 godina - Filipom Carom, a u sve to umešao se i Vladimir Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Monika u suzama

Moniki je sve to veoma teško palo, pa je završila u suzama i pobegla sa sastanka.

- Filipe, lični sukob s tobom i Tomovićem je zbog Monike bio. To da ste se posvađali zbog kreveta, to ne pije vodu - rekao je Mića.

- Ja nikome nisam prišao i pričao o tebi i meni Monika. Ako si pričala s Mićom ili s bilo kim, možeš mi reći. Ja kada se na tebe naljutim, od detinjstva, ja te oteram u k*rac, znaš koliko moja ljutnja traje, ja se vratim i odljutim... Ja s tobom nisam pričao sinoć, nisam pričao danas. S drugima nisam pričao o tebi i o meni - govorio je Filip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Car

- Primio si se na ovo. Kasnije ćemo da pričamo pred milionima. Rekla sam Jovani da ću sa Filipom pričati kad uhvatim priliku. Pričala sam sa Mićom. Ja sam htela kasnije sa tobom o tome da pričam, sedi sada i ćuti. Neću da se derem. Hoću doma! Sedi, glumiš majmuna. Molim te, sedi, posle ćemo da pričamo tihim tonom. Vidiš šta radiš od mene? Samo sedi i ćuti! Hoću kući! Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo! - govorila je Monika kroz suze.

- Šta radim od tebe? Mene najbolje od vas zna Monika. Tomović, rak dobio ako sam ti prišao jer sam ljubomoran. Mi smo prijatelji 13 godina. Tomoviću, ja sam tvoj dužnik ako treniraš s Monikom svaki dan - nastavio je da priča Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading