MILJANA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE! Darko Lazić je hteo se*s sa mnom, a Mišel Gvozdenović je gej koji šeta u tangama!

Autor: Informer

Zadruga

09.09.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila sve detalje!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kontraverzna Nišlijka se u "Zadruzi 4" sukobila sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem, kog je godinama progonila, a potom je pomenula i njegove kolege iz "Zvezde Granda" u koje je takođe bila zaljubljena.

Među njima su i Dušan Svilar, Nemanja Nikolić, Milan Mitrović, a jedna od njenih najvećih ljubavi bio je i Darko Lazić.

- Sa Darkom se i danas čujem, ostali smo u dobrim odnosima. Obožavala sam ga dok se takmičio u "Zvezdama Granda", glasala sam besomučno sa njega! Kada sam imala 16 godina, otišla sam na jedan njegov nastup. Pošto smo se pre toga čuli telefonom, prepoznao mi je glas. Prišao mi je i rekao: "Jesi li ti MIljana Kulić?". Kada sam mu potvrdila, pitao me je da me izvede na večeru, a zatim da provedemo noć zajedno. Uplašila sam se i pobegla - ispričala je Miljana i dodala da je to želela da bude platonska ljubav:

 

- Kada sam pročitala u novinama da Darko voli devojke sa silikonima, odmah sam otišla da povećam usne! Bila sam opsednuta njime, ali nisam želela da spavam sa njimniti sa drugim pevačima. Sa Svilarom sam pričala satima telefonom, ali onda sam mu dosadila, pa je promenio broj. Nemanja i Milan su me isto poštovali, iako sam ih zivkala. Ma, oni su gospoda, Mišel je seljačina!

Miljana je šokirala cimere tvrdeći da ju je Gvozdenović tukao:

- Preselila sam se u Čačak i zaposlila kao konobarica da bih mu bila u blizini. Čak i kada je bio u Beogradu, ostala sam tamo da bih mu hranila psa. Jednom sam prolazila taksijem ispred njegove kuće, a on i njegova mama su zaustavili vozilo i prebili me! On me je šamarao, a majka udarala po nosu. Kasnije sam saznala da je gej i smučio mi se! Videla sam ga u tangama kako šeta na terasi! - izjavila je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

09.09.2020 14:07

Ona kaže uvek nešto šokantno što normalan čovek ne bi ni pomislio.