Detalji prosidbe najintrigantnijeg para na javnoj sceni: Kada je Marko kleknuo, Luna je ispustila krik

Autor: Kurir, Republika

Zadruga

06.09.2020

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je u nedelju, 6. septembra, zaprosio svoju devojku Lunu Đogani, nakon turbulentne veze od dve godine i brojnih sukoba, ali i lepih momenata, a samo neke je zabeležila kamera u dve sezone rijalitija.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marko Miljković na kolenima ispred Lune Đogani

Lunin brat, Adam Đogani je podelio detalje ovog svečanog događaja, koji je kako on kaže zamalo upropastila baš Luna.

- Pijan sam već, evo proslavljamo u restoranu. Ja sam već deset dana na iglama, Marko nam je svima poslao poruku da će Lunu zaprositi u nedelju, i ja sam bio napet, sve smo zajedno organizovali. Prsten je savršen, mnogo se dopao Luni, koliko god da košta nije bitno, bitno je da se Luni mnogo sviđa i da je oduševljena. Zaplakao sam kada sam čuo vest, Sedeo sam sa Gagijem u restoranu na Kopaoniku u tom trenutku - počinje Adam, pa dodaje detalje same prosidbe.

 

- Bila je izgubljena, Marko je kleknuo, ona je počela da plače. Marko je danas ceo dan u haosu, trebalo je da se vidimo ranije sve da organizujemo, ali je Luna baš htela tada da ide sa njim kod frizera, pa je on morao da se izvuče, zamalo da upropasti iznenađenje. Baš je bilo napeto. Svima nam je javio da budemo tu u pola devet da zaprosi Lunu deset dana ranije - rekao je Adam pa se osvrnuo na potencijalnu trudnoću njegove sestre:

- Ne znam da li je trudna (smeh), ja bih voleo, što da ne da postanem ujak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Domar

07.09.2020 12:41

Najzad je shvatio da ga neće zvati u Zadrugu 4.

Odgovori 15 2