RETKO KO SE ZABAVLJA SA BEDNIKOM KOJI NEMA NI ZA KIFLU! Miki pred "Zadrugu 4" progovorio o VEZAMA, pa otkrio čime se BAVI MAJKA NJEGOVE ĆERKE!

Autor: Republika

Zadruga

05.09.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda kao i uvek bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki

Miki Đuričić je tokom gostovanja u emisiji "Magazin IN" otvoreno komentarisao današnje veze. odsetimo, Miki je nedavno postao otac i dao obećanje da želi da promeni svoj život iz korena. 

Rijaliti učesnik istakao je da svi gledaju korist.

- Žene ulaze u veze i gledaju samo korist, ja se družim sa ženama! Retko koja se zabavlja sa studentom, bednikom, koji nema za kiflu. Danas je sve interes. Bez para tati svom ne trebaš, a kamoli ženi, to je tako, verujte mi - rekao je Miki, pa dodao:

- Žena pusti muškarca da je vara, ako ona može da ide i kupuje krpice. Postoji procenat gde se ljudi vole i poštuju. Najvažnije je da postoji poštovanje kada prođe strast - dodao je on, pa se osvrnuo na odnos sa prijateljicom sa kojom je dobio dete.

- Mi se volimo, naša ljubav je mnogo veća od ljubomornih scena. Zajedno ne živimo jer ona ima svoj život. To dete će imati i oca i majku, sarađujemo oko svega, imam sreće da je majka mog deteta prosveti radnik. Ne volim da pričam o tome, hoću ženu da zaštitim od estradnog "treša". Mi smo imali vezu, ali smo shvatili da ne možemo da funkcionišemo u braku. Ona je želela da bude majka - rekao je Miki u emsiji "Magazin IN".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

06.09.2020 12:24

A usput se hvalio da je spavao sa velikim brojem žena.