Stanija se služi najnižim udarcima na Kristijana: Dete koje ima sa Ivanom NIJE NJEGOVO!

Autor: Informer

Zadruga

05.09.2020

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević tvrdi da Kristijan Golubović laže da je pravi otac ćerke Vere (5), koju je dobio sa ženom Ivanom. Starleta je nastavila rat sa žestokim momkom pred ulazak u "Zadrugu 4" i optužila ga da je supruzi podmetnuo tuđu spe*mu jer je postao sterilan.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Stanija kaže da je spremna da u rijalitiju raskrinka Golubovića.

"Dete koje je Ivana rodila nije Kristijanovo! Vera nije njegova ćerka! Kristijan zna da je postao sterilan, pa je Ivani podmetnuo spe*mu od svog prijatelja Čede. Napravio je dete tuđom spe*mom samo da odloži zatvor 2016. godine. Dečko čije je to dete sve mi je potvrdio" priča starleta, i objašnjava kako je uspeo to da uradi:

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

"Kristijan i njegov nekada najbolji prijatelj Čeda bili su zajedno u zatvoru. Kad je davao Ivani spe*mu za vantelesnu oplodnju, podmetnuo je Čedinu. On i ne živi sa Ivanom! Nije mu dolazila u bračne posete, već druga devojka, koja mu je ljubavnica", rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

05.09.2020 14:07

On nju blati i vredja dva meseca. Ovo je samo odgovor.