ZAKUVALO SE PRED ULAZAK ZADRUGU 4! Kristijan žestoko OŠURIO po Staniji: ONA JE PRLJAVUŠA, MOLIĆE ME ZA MILOST!

Autor: Alo

Zadruga

03.09.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti rat!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/Estock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan i Stanija

Uprkos tome što ,,Zadruga 4“ počinje tek za 3 dana, medijski rat Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića već uveliko traje! Poznata starleta je na društvenim mrežama zapretila bivšem robijašu da ga čekaju batine nakon završetka rijalitija, a on joj je putem ,,Alo!“ poručio da će doći vreme kada će ona njega moliti za milost.

-Krile Grim, tebi sledi šamaranje na ulici odmah nakon ,,Zadruge“. Kao izjaviš javno da me nećeš prozivati, a onda pundraš ove sajz, bize, mize, poluretardirane psihijatrijske slučajeve da me pljuju?! - napisala je Stanija ispod zajedničke fotografije Kristijana i njihovog budućeg cimera, Ivana Mitrovića Bize, koji redovno negativno komentariše starletu na društvenim mrežama i putem medija.

 

Takođe, Dobrojevićeva je navela da navodno čuva prepiske sa Golubovićem u kojima joj je on izjavljivao ljubav.
-Imam prepisku s tobom, ali na uvid ide samo sudu, produkciji i tvojoj ženi Ivani, ali uživo, u četiri oka. Žena skače po glavi, a? Kuneš se da nisi ništa slao, a lažeš! - napisala je starleta.
-Ne samo da si pisao, zvao, nego si i pisma slao! - poručila je Stanija Kristijanu putem svog Instagrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading