SPREMA SE TORNADO! Bivša dadilja malog Željka ulazi u Zadrugu 4 da uništi celu porodicu Kulić - RASKRINKAĆE IH SVE!

Autor:

Zadruga

03.09.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće haos!

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov

Bivša dadilja Miljaninog sina Željka, Klara Jankuloska želi da uđe u "Zadrugu 4" i raskrinka Kuliće! Bebisiterka je najpre optužila Sinišu Kulića da je silovao devojke po Nišu, a sada hoće da iznese prljav veš i o njegovoj ženi Mariji i ćerki Miljani.

Sukob između dadilje i poznate "rijaliti porodice" počeo je kada je Siniša optužio Klaru da ih je pokrala, a ona uzvratila tvrdnjama da je najstariji Kulić seksualni manijak!

- Klara bi volela da uđe u rijaliti i tamo ispriča sve što zna o Siniši, Mariji i Miljani! Mnogo se iznervirala kada su je Kulići optužili da im je ukrala prsten i sada želi da ih uništi! Ona je već bila u "Zadruzi", gde je u apartmanu brinula o malom Željku, tako da veruje da bi se odlično snašla u rijalitiju - priča dobro obavešten izvor.

Kao saznajemo, Klara je već kontaktirala s ljudima iz produkcije "Zadruge".

- Poslala je poruku ljudima sa Pinka da je zainteresovana da učestvuje u rijalitiju. Još razmišljaju da li da je pozovu ili eventualno da je naknadno ubace, pošto bi to sigurno bio spektakl za gledaoce. Zamislite taj obračun Kulića sa ženom koja zna sve njihove tajne - objašnjava naš sagovornik, i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Miljana i Marija

- Klara poznaje Kuliće 20 godina i zna ih ko zlu paru. Marija i Miljana su joj se često poveravale, pa bi dadilja lako mogla da iznese sve o čemu je do sada ćutala.

Bivša bebisiterka Miljaninog sina priznaje da bi se rado priključila najgledanijem rijalitiju.

- Ušla bih u "Zadrugu", što da ne! Kada oni mogu tamo da lažu i kleveću, zašto ne bih ja dobila priliku da kažem istinu?! Posebno ako bi to bilo fino plaćeno. Neka me Marija i Miljana pogledaju u oči i ponove da sam ih pokrala! Stojim i iza svega što sam rekla za Sinišu, da je siledžija, alkoholičar i bahat čovek. Njih dve to sve znaju, ali ćute - priča Klara za Informer.

Siniša Kulić je ubeđen da će njihova dojučerašnja dadilja ući u program koji počinje u nedelju na televiziji Pink.

 

- Jasno je da joj je to cilj! Zašto bi inače izmislila da sam silovao devojke? Želi da privuče pažnju javnosti i preko nas uđe u "Zadrugu" i zaradi novac - priča Miljanin tata.

Miljana Kulić je u početku molila čelnike Pinka da u četvrtu sezonu nikako ne zovu Lazara Čolića Zolu, međutim, sada je promenila ploču.
- Kada je raskinula sa Zolom, tražila je garancije da on sigurno neće ući u "Zadrugu 4". Sada, kada se po ko zna koji put pomirila s njim, šalje poruke ljudima sa Pinka i ubeđuje ih da pozovu i Zolu da učestvuje. Produkcija ga za sada nema u planu, ali sve je moguće - priča izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiza

05.09.2020 06:31

Istinu, dajte nam istinu.