(FOTO) ISPLIVALA ŠOK FOTKA LJUBAVNIKA: Maja i Janjuš završili zajedno u stanu, evo šta su radili!

Autor:

Zadruga

02.09.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

iako se treća sezona najgledanijeg rijalitija završila pre dva meseca, učesnici ne prestaju da intrigiraju javnost.

 

RepublikaFoto: Printscreen
Maja i Janjuš

Na meti ekipe “Paparazzo lova” ovog puta bili su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Podsetimo, njih dvoje počeli su da se druže nakon Majng ulaska u “Zadrugu 3”, a ubrzo je prijateljstvo preraslo u nešto više, uprkos tome što je Janjuš u rijaliti ušao kao oženjen čovek.

 

 

 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Posle velikog pritiska, njih dvoje priznali su da su se zaljubili, ali su zbog velikih svađa i ljubomornih scena rešili raskinu. Po izlasku, Janjuš je vreme provodio sa ćerkom Krunom, a jednom je uhvaćen i sa suprugom u tržnom centru, dok je Maja bila sa majkom i ocem Takijem, koji se oštro protivio njihovoj vezi. I dok Maja i Janjuš uporno tvrde da nisu zajedni i da nemaju više kontakt, kamera emisije “Paparazzo lov” zabeležila je potpuno suprotnu situaciju. Naime, nakon provoda na beogradskom splavu, njih dvoje su zajedno otišli u stan, a ekskluzivne snimke videćete već večeras na TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading