Gagijeva sestra uputila brutanu poruku Anabeli: Bolesnice, nisam ti ja kriva što su te deca napustila!

Autor:

Zadruga

01.09.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas se u emisiji bez dlake na jeziku osvrnula na svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, kao i javne prozivke svog bivšeg devera Đoleta Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Nađa

Tom prilikom podsetila je javnost na pojedinosti iz njegovog privatnog života, odnose sa bivšom i sadašnjom suprugom, a nije mogla a da se ne osvrne ni na Nađu Đogani, za koju smatra da je mrzi i da huška Lunu protiv nje.

Nađa je nakon emisije poslala poruku Anabeli.

- Bolesnice, prekini da me pominješ, mene i moju decu! To što si nezadovoljna svojim životom, znaš gde treba da se obratiš... Jer da si normalna i podobna majka, ne bi tražila krivca nego bi poradila na sebi. Dokaži da je stan na moje ime! Uz Lunu sam uvek bila i biću dok postojim, takođe uz Ninu. Ja ti nisam kriva što te deca teraju od sebe, zašto mene ne oteraju? Zato što ja imam poštovanje od svih, jer ne gazim svoju decu - započela je svoje izlaganje Nađa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nađa je uvek tu za brata

- Prekini da spominješ bilo koga od nas, jer ti mene ne zanimaš, sa takvim profilima se ne bavim. Đole iznosi samo istinu i ne vređa te, brani svoju porodicu, za razliku od tebe. I za tvoju informaciju, Đoletova tj. Hamitova deca dolaze kod mene i ja kod njih. A ti sa kim se družiš? - pitala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading