Žestoki okršaj: Anabela ustala sa stolice i urlala kada je čula ovu ženu, poziv prekinut zbog pretnje batinama!

Autor:

Zadruga

01.09.2020

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Anabelu Atijas izvela je iz takta gledateljka u emisiji uživo, koja je izmeđuostalog rekla da je porodica Đogani fina i poštena!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Da, bila sam u jednoj otmenoj porodici - rekla je Anabela ironično, i dodala: "Prema meni su Atijasovi mnogo bolji, i vole me."

Ipak, Atijasova nije izdržala ni da ne odgovori na mišljenje gledateljke koja je prokomentarisala školovanje Anabeline dece u privatne škole.

- Ova žena pokušava da uvredi moju decu, jer idu u privatne škole. Sada ću da vam objasnim, moju decu sam upisala u privatnu školu, kako bi ih zaštitila od takvih kao što ste vi - odgovorila je Anabela gledateljki.

- Da li imate vi o kome da brinete? Vi ste jedna glupača, i manite se moje dece. hvala Bogu da imamo privatne škole, i da spasavamo decu od takvih isfrustriranih kao što ste vi. Da li ste vi završili neku školu? - rekla je Anabela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Nakon svađe sa gledateljkom, Anabela se osvrnula na fanove Marka i Lune koji joj neumorno prete.

- Ne znam odakle joj ideja da naplaćuje članarinu, od toga je napravila biznis! Koriste bolest ljudi. Nek se raspita da li je to zakonito. Da bi pretili meni kako će me ubiti, ali nemaju hrabrost u facu da mi kažu. Pretili su mi da će me zgaziti kolima. Ja sam njih prijavljivala, ali ništa nisam uspela. Želela sam joj punu Arenu, a ona je počela da naplaćuje ljudima članstvo, i snima se za Jutjub. Prvi put čujem da postoji neka članarina za te stvari - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading